keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Isot tytöt on yksin kotona

Keskiviikkoiltaa! Yökyöpeli-Tyynehän se täällä taas. :)

Äiskällä loppui sitten äippäloma ja meni töihin taas tänään 2.1. Hirveä itku ja parkuhan se oli aamulla työnä, kun äiskä lähti, mutta onneksi iskä jäi vielä kotiin ja meni töihin vasta myöhemmin. Mutta minä olin sitten oikein reippaana Miinan ja Sallin kanssa monta tuntia yksin kotona eikä meillä ollut mitään hätää. Pissat kävin lirauttamassa mamman vuoteeseen, mutta se nyt on pientä. ;) Ei meidän onneksi yleensä tarvitse olla keskenään kuin max 7 tuntia päivässä, joten oikein hyvin pärjätään.

Eilen uudenvuodenpäivänä kävimme siis kylästelemässä Inka-tädin ja hänen mopsiensa Miinan, Lissun ja Daikun luona. Armi ja Armin äiskä olivat myös siellä. Voi että me taas pelattiin Armin kanssa! :) Oli TOSI kivaa! Ja sitten, kun Armi lähti vähän aikaisemmin kotiin kuin me, niin sitten me vähän pelailtiin Daikunkin kanssa. Kun tulimme illalla kotiin, niin minä olin niin rättipoikkiväsyirtikatki, että kun sain iltaruoan, niin kaaduin saman tien omaan petiini kuorsaamaan. Sitten, kun mamma alkoi nukkumaan, niin kömmin mamman polvitaipeeseen peiton alle nukkumaan ja nukuin siinä ihan koko yön. Mamma oli niin kiitollinen Armille, kun Armi oli väsyttänyt minut ja mamma sai nukkua minulta koko yön rauhassa, että mamma laittoi Armille aamulla oikein kiitostekstarin. ;) Höperö mamma.. Minusta kun on oikein kivaa herättää äiskä keskellä yötä nipistelemällä korvalehdistä ja puremalla nenästä. Äiskä on oikea hapannaama, kun ei mokomaa hauskuutta ymmärrä! Äiskän korvia on hauska puraista, kun sillä on sellaiset roikkuvat korvikset, sellaiset mopsit. Ihan niin kuin puraisisi oikeaa mopsia donitsin päästä.

Mämmi ja Mutti kylästelivät sitten tänä iltana ja sitten minä pelasin Mutin kanssa. Ja hauskaa oli! En olekaan aikaisemmin tavannut Mämmiä ja Muttia, vain heidän äiskänsä, joka oli mammalla kaverina minua Vieremältä hakemassa. Mämmikin on minun tätini niin kuin Salli, siis Sallin ja Kinkku-äitini sisko. Mutti on sitten sellainen sokeriserkku, joka kuulemma menee sitten isona naimisiin minun enoni kanssa. Huh, tämä on niin kuin Kauniissa ja rohkeissa, että piiri pieni pyörii ja naidaan ristiin ja rastiin! Juu, me mamman kanssa aina katsotaan niitä Kaneksia, siitä tiedän. Mutta itku tuli ihan silmään, kun Darla kuoli, nyyh...

Aiheeseen palatakseni, äiskä olisi halunnut meistä mopsitytöistä sellaisen kimppapotretin sohvalla. Joopa, saahan sitä haluta.. Sitä saa haluta vaikka kuun taivaalta, mutta aina ei saa kaikkea, mitä haluaa. Tässäpä kuvaustuokion tuloksia.




Tuo on Mutti, kun esittelee sirkustemppujaan.



Että semmosia kuvia. Pääsääntöisesti me ollaan noissa kuvissa siinä järjestyksessä, että vasemmalta lukien Mämmi, Mutti, Salli ja Miina, ja minä sitten aina siellä jossakin välissä.
Ai niin, kuvaussessiot loppuivat sitten vähän nolosti... Mämmin ja Mutin äiskä sanoi vahingossa sellaisen yhden taikasanan.. Kyseli, että olisikohan sitä mummolassa tänään kynsienleikkuupalvelua. Ja silloin otti Mämmi ja lähti! Mämmi teki kaikkensa piiloutuakseen pöydän alle ja sohvan taakse, mutta niinpä ne äiskä ja iskä kuitenkin leikkasivat Mämmin ja Mutin kynnet. Palkaksi tytöt saivat piparin palaset. Meillä itsellämme oli manikyyripäivä eilen.
Ensi yö nukutaan varmasti taas äiskän kanssa viekuttain kuin tukit. Äiskäkin saa nukkua puhtaissa lakanoissa, kiitos minun. ;)
Hyvää yötä ja kauniita mopsiunia
toivottaa Tyy-ne

Jk. Tuo äiskä ei muuten meinaa pysyä nahoissaan, kun se eilen kuuli päässeensä kasvattajajatkokurssille. Hmmhhhh.... mikähän se sellainenkin kurssi oikein on?? Kuulemma se jotenkin liittyy meihin koir.. mopseihin siis. Kasvattaja.. kasvattaja.... hmmm... tarkoittanee, että se oppii siellä kasvattamaan meidät oikein isoiksi? Ja jatkokurssi... jatko... njaa... jatko.... Sen täytyy kyllä tarkoittaa lisää pituutta eli jatketta.. Elikkä se varmaan alkaa kasvattamaan meistä mäyräkoiria! Tyyliin näin:

Kurssin tarkoitus selvinnee sitten tammikuun lopussa, kunhan mamma sen kurssin käy. Niin ja Minna-kasvattajakin on sinne päässyt, joten sinne ne mammat sitten lähtee yhdessä opiskelemaan. Näinköhän siitä opiskelusta sitten tuolla porukalla mitään tulee... ;)

miettii Tyy-ne

1 kommentti:

Pojat kirjoitti...

Wau miten hienosti osaatte poseerata ja teit oli viel noin monta. Meillä mun, siis Fonteron, pitää ain välillä purasta tota pikkuveikkaa, et se pysys ees sekunnin paikallaan, et saatas ees meis kahdesta jonkinlaisii kuvii.

Ja Tyyne hei, mikäs toi tollanen mäyräkoira oli? Kyl meen Iskällä on vaan iha eri näkönen ja se viel kiliseeki. Oisko joku alarotu kysees??? HMM... tätä sietääki pohtii...