sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Kotona ollaan!

Se on moro ja silleesti!

Vaan venähtipä meidän reissumme koko viikonlopun pituiseksi! Tänään iltapäivällä vasta kotiuduttiin. Mamma kävi eilen lauantaina Kajaanissa näyttelyssä Miinan, Miska-enon, Mutti-sokeriserkun ja Armi-kamun kanssa. Armi oli ollut ROP-pentu. Mutti ja Miska olivat saaneet sinisen nauhan eli H:n, Miina-mummu punaisen eli EH:n. Oli kuulemma ollut mukava reissu. Äiskä huuteleekin tuolta, että esittäisin tässä Sarille lämpimät kiitokset reissuseurasta ja kyydistä.

Minä ja Salli olimme näyttelyreissun ajan Mämmin luona hoidossa, kiitoksia Mämmille, Piipaalle ja Janille! Mukavaa oli! :) Äiskä, Miina ja Mutti kotiutuivat iltamyöhäsellä, Armikin oli niiden mukana. Ja sitten kävi sellainen onneton sattuma, että meidän piti jäädä vielä yhdeksi yöksi Piipaan luokse, mutta nou hätä, hyvänä siellä pidettiin. ;) Kiitos kaikesta!

Vaan nyt se minulla riemu repes! Armilla alkoi juoksu, se tarkoittaa kuulemma, että Armista on tullut Nainen (mitä SE sitten tarkoittaneekaan... ymmärrän kuulemma isona tyttönä). Niinpä Armi tuli sitten meille juoksulomalle, koska Riku alkoi olla jo luvattoman rakastunut Armiin ja kohta olisi varmasti ollut Iirokin kosioretkellänsä.. Voi pojat, Armi on meillä varmaan kolmisen viikkoa, ja me saamme Armin kanssa pelata joka päivä yhdessä! Vähänkö kivaa. :)) Ainoa asia, mikä minua huolettaa, on se, että missähän Armi nukkuu? Meillä kun on oma nukkumajärjestyksemme tuossa minun ja mamman pedillä olohuoneen lattialla. Juu, se on tehty siihen ihan minua varten, mutta kummasti siihen on hiippaillut nukkumaan koko porukka iskää vaille. Mamma kun nukkuu seljällänsä, niin minä nukun mamman tyynyllä pään vasemmalla puolella, Salli toisella puolen päätä tyynyllä, Miina jalkopäässä ja Jesse-kissa rinnan päällä. Mihin siinä Armi-parka sopii?? No sen näkee sitten illalla.

Tämä tällä kertaa, vetäydyn kauneusunille, kun tuollainen reissuviikonloppu niin väsyttää. *haukoti*

Tyyne, Armin paras kaveri :)

Jk. Uskollisille faneilleni Fonterolle ja Anterolle pikkumopsipusuja ja lämpimiä terkkusia ;) Ja se "mäyräkoira" on ajoilta, kun mamma kuvankäsittelyohjelmaa opetteli käyttämään... Siitä piti tulla kuulemma Milla-mopsin 10-vuotissynttäri-ilmoitus Mopsilehteen. Vaan kun siitä kuvasta tuli noin pitkä, niin siinähän olisi käynyt niin, että Millan takapää olisi ollut etusivulla ja etupää takasivulla ja koko Milla muuten pitkin Mopsilehteä.... Hiuksiaan raastaen mamma oli sitten kuulemma saanut väkerrettyä uuden Milla-kuvan ja synttäri-ilmoituksen lehteen.

Ja synttäreistä puheen ollen: ONNEA ANNELLE 30-VUOTISPÄIVÄNÄ! :))

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä-mitä...??? Onko Tyynelle jotku ns. "pikkulinnut" kertoneet jotain kummia juttuja???

Pojat kirjoitti...

Tyyne, kiva ku oot taas kotona ja kiva, ku Armi kamukin on sun seuranas. Ja älä huoli, kyllä sille Armille nukkumapaikka löytyy, ku kyl sopu sijaa antaa vai mitä?

Sul tais olla tosi nasta viikonloppu, mut niin oli meilläki, ku nähtiin ihanaiset Sohvi ja Sylvi. Sä et niit viel oo nähny, mut mä kyl uskon, et te tuutte viel taapaamaan.

Välitäppä onnittelut Ruoka On Parasta mopsi Armille ja hei, et sä kauneusunii tarvi, sähän oot nätti ku mikä ja usko pois, meil on silmää naikauneudelle, HIH...

Fanisi Fontero ja Antero

Kennel Aatuutilullaa kirjoitti...

Jep jep, Anne. Meilläpäin liikkuu semmosia äippälajisia pikkulintuja. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Fontsu ja Antsu, Armi kiittää onnitteluista. Tuo "Ruoka On Parasta" passaakin Armille kuin kirsu mopsun naamaan, kas Armihan on sangen ruokaorjentoitunut mopsilapsi. ;) Ja Armille ON löytynyt nukkumapaikka; Salli oli niin kiltti, että siirtyi mamman tyynyltä Miinan viereen jalkopäähän nukkumaan ja Armi The Tyynen Paras Kamu pääsi nukkumaan minun kanssani mamman tyynylle.

TYY-NE