keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Elämä se on kuin leikkiä vaan!

Mopsis vain!


Ei ole ehtinyt kirjoittelemaankaan, kun elämä on nyt niin kiireistä tuon Armi-kamusen kanssa. Voi että me ollaan leikitty! Välillä syödään, taas leikitään, pikkuisen tirsotetaan ja taas leikitään. Kivaa, kivaa, kivaa! Mammakin tykkää, kun me nukutaan sitten yöt kuin pienet porsaat, ihan aamuun asti. :)) Ei tarvi mammankaan silmät ristissä herätä aamulla töihin sen takia, että Tyyne Touhukas on keskellä yötä sängyssä kuuhkassut. ;) Aikamoinen väsytysteknikko tuo Armi!


Mamma väittää, että minusta on tullut oikea röyhkimys. Ei minusta siinä ole mitään röyhkeää, jos vien Armilta luun suusta, eihän?? Eri asia, jos löisin Armille kerralla luun kurkkuun! Se se vasta röyhkiätä oliskin!

Eipä ole mamma saanut meistä juuri kuviakaan napsittua, kun meno on niin vallatonta, että kuvissa näkyy vain korkeintaan suorana viipottava mopsin donitsi, kun juostaan Armin kanssa huushollia ympäri peräkanaa, tai paremminkin perämopsia. No sai se sitten loppussakin otettua tuollaisia kuvia, kun kiusaan luuta syövää Armia. Vaan mitäs tulee syömään sitä minun sänkyyni! Salli on erotuomarina tuossa yhdessä kuvassa, katsoo päältä, etten hirveästi Armia rääkkää. Sitten leikkien päälle me nukkua tussotetaan kylki kyljessä samaisella pedillä. On siinä niin mukavan lämmintä Armi-ystävän kyljessä. Kyllä pikkumopsin nyt kelpaa! :)

Touhujen välissä terkkusin
Touhu-Tyyne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne, sähän alat muistuttaa päivä päivältä enempi tota mun Antero veljee. Se on kans sellanen röyhkimys, et taklaa mut mennen tullen, jos haluu esim. mun ruokakupille. Ja ulkona kaikkiin "hajupaikkoihinki" se tulee nenänsä työntämään, vaiks mä oisin ollu siin ensin.

Mut on se hyvä, et nuorisolla löytyy alotekykyy, et pidä Tyyne vaan pintas ja jatka samaan malliin-

Terkuin kovia kokenut Fanisi Fontero