sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Heippa hassunassut!

Se on tämä bloggaaminen sitten rrrrrrankkaa! Sitä saattaa simahtaa koneen ääreen vaikka kesken juttujen. Varsinkin, jos niitä iltamyöhään kirjottelee.

Meitä on tänään rääkätty; meillä oli manikyyripäivä. No, ei me muut oikeastaan sitä rääkkäyksenä oteta paitsi Miina-mummo. Se tahtoo tapella vastaan, mutta innokkaasti on kyllä sitten ottamassa namipalat kynnenleikkuun jälkeen. Eilen illalla Miina oli sitä mieltä, että hänen tarvii saada namia, kun äiti niin kiltisti rasvasi omat jalkansa... Hassu tuo minun mummuni! :))

Me ollaan otettu tämä sunnuntaipäivä ihan rennosti, leväten ja nukkuen, niin kuin ystävämme Fonzie ja Andy tuolla omassa blogissaan kehottivat, http://mopsipoikafonzieturisee.blogspot.com/ Terveisiä vaan Fonterolle ja Anterolle, ja kiitos hyvistä neuvoista! Osanottoni tämän päiväisen kastumisen johdosta! On se kuulemma minullakin joskus edessä...


Ja mikäs on Sallillakin nukustellessa, kun sillä on uusi, pehmeä Tyyne-niminen tyyny. Tämä on kyllä niitä mopsina olemisen parhaita puolia tämä toisen lämpimässä kyljessä kyhjöttäminen. :))


Miina ja Armi puolestaan nukustelivat sohvalla viekutellen. Tosin niillä on sitten tuollainen hajurako; Armi ei tule ihan likiliki muihin kuin minuun.


Viime yönä pistin vähän paikkoja uuteen siivoon... Miinalla ja Sallilla on sellainen tapa, että iskän kanssa ulkona ollessaan ne kantaa välillä käpyjä sisälle (äiskä ei moista harrastetta salli). Iskä ei sitten löytänyt sitä Sallin tuomaa käpyä, että olisi laittanut sen roskiin. No arvatkaas, kuka sen sitten yön pimeinä tunteina löysi?? MINÄMINÄMINÄ!! :)) Sitä sitten napostelin äiskän vieressä sängyssä (tai siis lattialla, missä edelleen nukutaan). Äiskä sitä ottamaan unenpöpperöissään minulta suusta ja mutisi jotain, että onko se käpy vai kissan kakkaa.... Ja sitten kun mosautin äiskän suulle oikein märät pusut samontein, niin äiskä jupisi, että toivottavasti se oli käpy... No aamulla se sitten selvisi, kun äiskä oli yöhämärässä sen pökäleen nostanut kirjahyllyn reunalle, että pala käpyähän siinä napotti. Ja kävyn palaset pitkin äiskän nukkumapaikkaa ja lattiaa. Äiskä kiitteli, että sai syyn vaihtaa lakanat.. ;)

Jahas, ruoka-aika... Miina, Salli, Armi, syömääääääännnn!!

t. Tyyne-tyllerö

1 kommentti:

Pojat kirjoitti...

Oot sä Tyyne tytsy aika salapolliisi, ku sen kävyn löysit. Meilt olis yks pehmo hukas, ni voisit sä tulla ettii sen meille. Ja totta tarinoit, et tää bloggailu ottaa välillä voimille. Nyt tassui särkee ja lihaksii kolottaa, mut mitäs siit... Mukvaa alkanutta viikkoo sulle.

Tassuterveisin Fontero ja Antero