keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Arkista aherrusta

Heippahei!

Ensin muutamalla sanalla sunnuntaista. Olihan meillä hulinaa ja huisketta, kun Mämmi ja Mutti tulivat kylään ja jäivät sitten vähäksi aikaa tänne hoitoon. Sitten tuli vielä Sulo-pappakin käymään (Sulo on Miina-mummun aviomies ja siis minun isoisäni). Sulo-parka oli ihan ihmeissään, kun sen kirsuun tuoksahti täällä Ihana Nainen ja ympärillä pyörii viisi kutakuinkin aikuista mopsityttöä ja minärääpäle, ja Sulo ei tiennyt, kuka se niin hyvälle tuoksahtaa.. Vaan sitten, kun Sulo oli nuuskutellut joka tytön värkin ja bongannut Armin juoksun, niin Sulo rakastui suorastaan tulenpalavasti Armiin! Siinä unohtui samantien ikuiset lemmen valat, jotka Sulo Miinalle vannoi kesällä 2005... Vaan ei näytä tuo Miina-mummu olevan mustasukkaista sorttia ensinkään. ;) Kiitoksia käynnistä Mämmille, Mutille ja Piipaalle sekä Sulolle ja Marille! :)

Iskäkin kotiutui maanantaina Pietarin reissultaan. Vaan siltä oli matkan varrella hukkunut äiskän tuliais-Tobleronet ja sehän se aiheutti suurta mielipahaa kotiin palattua. Mutta pääasia, että iskä tuli täysissä ruumiin ja sielun voimissa takaisin.

Nyt on ollut vähän tapahtumaköyhä alkuviikko, kun nää porukat vain töissä kulkee, eikä iltasella tapahdu mitään erikoista. Elämä on sellaista tavallista arkista aherrusta. Me vain Armin kanssa pelaillaan, välillä Sallinkin kanssa vähäsen. En ole jaksanut nyt järjestää mitään ylimääräistä ohjelmaakaan mammalle. Vähän säälin sitä, kun se viikot raataa töissä, niin yritän omalta osaltani päästää sitä helpommalla.

Armi esitteli tänään uusimman sirkustemppunsa. Armi jyrsi sohvalla siankorvaa äiskän takana, kun äiskä katteli telkkua. Minä makoilin sohvan jalkopäässä kyttäilemässä Armin possunkorvaa. Armi ei vissiin oikein tykännyt, kun tuijotin intensiivisesti Armin herkkua ja Armi alkoikin kääntymään pympsä minuun päin, sohvan selkänojan kautta... Kääntyminen jäi vähän niin kuin puolitiehen ja Armi jyrsi tovin aikaa siankorvaansa pylly pystyssä takajalat sohvan selkänojalla ennen kuin keikahti sitten peräpää minuun päin, etten pääse tuijottelemaan. Hassu unkarilainen tanssiva sirkuskoira. ;)

Vaan nyt me lähdetään köllöttelemään yöunia. Hyvää yötä ja kauniita mopsiunia!

Tyy-ne

1 kommentti:

Pojat kirjoitti...

Moro taas Tyyne!

No hyvä kuulla et ei sullekaan oo ihmeitä sattunu, ku tapahtuma köyhää on ollu täälläki. Nää arkipäivät on sit niin tylsii, ku jossain töissä vaan kaikki ahertaa, PYH...

Mut Tyyne, koitetaan kestää, ku pian se viikonloppu tulee. Ai niin, siin se onki sit se huono puoli, et me Mopsit joudutaan aika usein sillon töihin, mut onneks ens viikonloppu on ainaki meillä vapaa. Ja usko vaan, vielä ne viikonlopputyöt osuu sunki kohalle ;). Kauniita unia ja makoisan luun kuvia...

Toivottaapi Kalajärven Faniklubi