perjantai 18. tammikuuta 2008

Meidän äiskällä on liikaa mopseja

Perjantai-iltaa!

Tämä mun tarinointini alkaa käydä tylsäksi, kun ei saa uusia kuvia somistamaan juttuja. Tuo äiskä on aivan liian laiska ottamaan kuvia. Tänäänkin me käytiin Armin kanssa kylässä (Armi vei Miska-enolle Tytön Tuoksua ;) ) eikä se muistanut sinnekään ottaa kameraa mukaan.

Sitten se on vielä aivan horiskokin! Äiskä siis. Iltapäivällä, kun tultiin koko poppoolla ulkoa sisälle, niin tuli todistettua, että VADE sitä vaivaa. Tuossa eteisessä riisuiltiin valjaita ja Miinaa ei näkynyt siinä. Äiskä huuteli Miinaa, mutta Miinapa ei tullutkaan riisuttavaksi, niin kuin yleensä tulee heti, kun kutsuu. Iskä siihen sitten kysymään, että tuliko se Miina sisälle. Ja äiskä avasi rappukäytävään johtavan eteisen oven ja tadaa - siellähän se Miina oli rappukäytävässä! Voi hyvää päivää sentään, että ei neljään asti osaa tuo äippä laskea! Eli sillä on ihan selvästi tällä hetkellä liikaa mopseja. Mutta on se kyllä mukava, että Armi on meillä neljäntenä vähän aikaa, niin on mulle oma leikkikaveri. :) Eikä muuten ollut kuulemma ensimmäinen kerta, kun mamma on unohtanut koiransa johonkin. Kerran se on unohtanut Tonin auton peräkonttiin ja toisen kerran Luken porraskäytävään.

Viikonloppuja, mukavia!

t. Tyyne, onneksi tallessa kuin penikat taivaassa

2 kommenttia:

Pojat kirjoitti...

Hih, meen Äiskäki on VADE. Se unohtaa oikeestaan kaiken esim. meen nimet. Välillä se karjuu Fonzii, ku pitäs kiltisti kutsua Andyy ja toisinpäin. Mikähän noit naisimmeisii oikeen vaivaa. Mut Tyyne, eiköhän me tollane juttu kestetä.

Kamusi Fontero ja Antero

ps. tost VADEst voi muuten joskus olla hyötyyki. Kerran saatiin iltaruoka kaks kertaa, ku meen hämelö Äiskä unohti, et oli kerran jo ruoan antanu, HIH...

Anonyymi kirjoitti...

Hihii... Miettikääpäs pojat sitä, kun täällä huudellaan nyt esmes minua, että "Miina, Salli, Armi, Tyynemikänääoot??" :)) Mamma on ollut aina huono nimissä, ennen vanhaan se kuulemma sekoitti aina Millan ja Miinan ja siihen vielä jopa sen siskontytön Mirvan. Kerrankin se oli iskälle kehunut tultuaan Milla-mummun kanssa ulkoa, että "Mirvakin lenkkeili NIIN reippaasti!" :D Ai niin, ja kerran se oli mummulassa sanonut Millalle, kun Milla oli pyörinyt jaloissa, että "Meeppä Leena pois eestä." (Leena on Mirvan sisko.) Tuo on kyllä jo aika huippu, jopa meidän äiskäksi. ;) Minusta ainakaan Leena ei muistuta yhtään Millaa.

t. Tyyne alias Miinasalliarmityynemikänääoot