keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Mistä on pienet juniorhandlerit tehty?

Mistä on pienet juniorhandlerit tehty?
Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista,
niistä on pienet juniorhandlerit tehty!
Kun tuo meiän äiskä kasvattaa mopseja, niin jonkunhan täytyy kasvattaa sitten niitä juniorhandlereita, eikös joo? Tässä suvussa siitä hommasta osaltaan pitää huolen Mirva-täti (se on äiskän siskon tyttö). Mirvan kasvatushomma on jo hyvällä alulla, siitä todisteena pari Mirvan ottamaa valokuvaa.
Näin Moona 2,5-vee esittää puudelia.



Mopsin esittäminen onkin sitten jo vähän totisempaa touhua. ;) Tässä on vissiin pentuluokka menossa, kun on niin pikkunen tuo mopsi. ;)




Ai että mää jo ootan, millon mää pääsen Moonan kanssa näyttelyihin ja kehään! Me ollaan takuulla niin söpö pari yhessä, että takuulla saadaan kaikki PIS-JH:t ja oikiat PISsit ja ROPit ja RYPit ja RYPyt ja PYTyt ja mitä kaikkia siellä jaetaankaan. Ai niin, sitä Sertiä, sitä koiran ruokaa.. (Äiskän huom: Tyyne, Tyyne, pientä rajaa tuon itserakkauden kanssa ja se on muuten BIS, ei PIS...)

Äiskä se sekaantuu taas joka asiaan, pöh! Tänne ei kuulu kummosempia muuta kuin lämmintä, lämmintä, lämmintä. :) Nyt on vissiin tullut sellainen pikkukesä. :) Äskettäin käytiin Sallin ja äiskän kanssa rimputtelemassa Miska-enon ja Mooseksen luona reissu. Miina-mamma ei jaksa enää sinne asti kävellä, niin Miina kävi oman reissunsa yksin. Alkaa Miinalla vissiin reppu painaa..

Pitemmittä puheitta oikein hulvattoman hauskaa vippuvappua kaikille!

t. Tyy-ne

Ei kommentteja: