torstai 10. huhtikuuta 2008

Äiskä on ihan kipee....

Juu niin se vaan on. Sillä on hillitön pentukuume, huoh.... Ja se jättää meiät tänne kotiin yksikseen ja menee vain paapomaan niitä eilen syntyneitä pentuja. Mää oon vähän mustis kyllä nyt. :( Mutta Mopsipressa hei, ei sun tarvii nyt puuttua siihen tämänpäiväiseen mopsien keskenään jättämiseen, ei se mamma ollut pois kuin reilut neljä tuntia, eikä meillä ollut mitään hätää. Ja sitten, kun mamma kotiutui, niin me päästiin pitkälle metsälenkille. :)

Sitten se haluu tunkee tänne MUN blogiin jotain pentukuvia, höh... Ihan epistä, olis sillä kennelblogi tuolla toisaalla, laittais sinne. No menkööt nyt nää tämän kerran, mutta sitten jos tuo Miina porsii, niin sitten äiskä saa kyllä tehdä Miinan maha-asukeille ihan oman blogin. Tää on Tyynen blogi ja sillä siisti!

Mutta joo, ei käy kyllä kieltäminen, etteikö nuo mopsivauvat olis sulosia, kun läjässä nukkua tussottavat. :)) Aivan käsittämätön juttu, kun minäkin oon jo NÄIN iso tyttö, että ei oo hirmu kauan aikaa, kun mun ja velupoikien elämä on noin pienestä lähtenyt. Eikä tuo äippä ehtiny meiän synnytykseen, kun soon niin hidas.. ;)) Tai Kinkku-äiti oli niin nopee.. Onneksi nämä tämän viikkoiset synnärihommat oli lähempänä, niin meidän äiskäkin niihin ehti. ;)



Onkohan äiskä jonkun sortin pervertikko, kun se tykkää tissikuvista?! =:o Siitä on kuulema aivan yli-ihania tällaset kuvat, jossa pentu imee tisua ja kieli näkyy. Höperö.... No onhan tuo kyllä aika sulonen kuva. ;)




No nyt on käsitelty äiskän harrastukset, seuraavaksi iskän vastaavat. :)) KÄRPÄT VOITTI!!! Olihan mellevä voitto Bluesista Espoossa, 0-4! Vähänkö me mamman kanssa tuuleteltiin sohvalla. Ja iskä siellä paikan päällä. :) Anteropusutkin oli kuulema menneet taas iskän mukana perille. ;) Nyt saakin Antero olla sitten tovin varmaan ilman pusuja (voi kun surullista :(( ), kun lauantaina on matsi Oulussa ja silloin on ekaa kertaa katkolla Suomen Mestaruus. Ja meiän pojathan ottaa sen silloin, sanon ma! :) Voi hitsin hitsi, Antero olis voinut hypätä siihen Kärppä-bussiin ja pussail.. siis bussailla Ouluun. Olisit sitten päässyt lauantaina takas etelä-suomalaisten bussissa. Jos olisin enää päästänyt.. ;))
Nyt unille, oman kullan kuville. ;)
t. Tyy-ne, Kärppä- ja Antero-fani

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi oma Tyyne Tylleröni, voi ku mä oisinki tajunnu lähtee pussailee eiku bussailee, mut ny se on myöhästä, PÖH.

Mä joudun tänään kuiteski matkustaa, ku lähdetään iltasella huristelee Harjavaltaan sukulaisii moikkaa, et en pääse edes tätä virtuaalisuhdetta ylläpitää ennen sunnuntaita ellei Matula kaveri lainaa mulle konetta. Mut älä Tyyne huoli, mä aattelen sua kuiteski päivin ja öin.

Pidä muuten vaan pintas sun blogin suhteen. Meillä katos kävi niin, et entinen Fonzie blogi muuttu yhtäkkii Fonzie ja Andy blogiks. Arvaaks ottiks Fonteroo kupoliin, hih...

Ja on noi söpöjä noi vauvahauvat. Fontero sano, et se ei tuu puuttuu tohon yssikseen oloon, ku sun äiskällä on ollu siihen poissaoloon noin hyvä syy.

Mut Tyyne, mukavaa vikkonloppuu sulle. Mä lähettelen sit kaukopusui sielt Harjavallasta, et pusipusipusipusipusi......