sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Reissu-Tyynen reissuterveisiä

Heippa kamuseni!

Mämmi ja Mutti lainasivat minulle läppäriänsä, että pääsen naputtelemaan reissukuulumisiani. :)

Eilen lauantaina pakkauduttiin siis autoon, äiskä, minä, Mämmi ja Mutti. Me ajeltiin tänne Ämmien (M ja M siis) uuteen kotiin Piipaan luokse. Ja ai että meillä on ollut touhua täällä! Eilinen ilta riehkastiin tyttöjen kanssa, käytiin tuolla Hitlerin koirapuistossa riekkumassa. ;) Tänään käytiin taas siellä, sitten vähän aikaa ladattiin akkuja Piipaan luona ja sitten me mentiin tapaamaan oikeaan koirapuistoon mustia mopsipoikia Lakua ja Piparia. Vähänkö Laku oli kiinnostunut meistä tytöistä. ;)) Kiitokset puistoiluseurasta pojille ja poikien palvelijalle. ;)

Välillä käytiin taas lataamassa akkuja ja ottamassa pikku unoset, ja taas mentiin... Yhtä riehkasua tämä reissu! Mentiin tapaamaan vuorostaan sellaista meidän väristä Pontus-mopsipoikaa. Pontus on kuulema Mutin velipuoli. Kiitoksia Pontuksen porukoille!

Mamma ei saa täällä kuvia ulos kamerastaan, joten mopsirehevikuvat tulee sitten jälkitoimituksena tänne kunhan kotiudutaan.

t. Reissu-Tyyne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne kulta! Ethän vaan oo unhoittanu sun omaa Trinssii? Kovasti sulle on vientii tuntunu olevan. Ai niin, puistoilu on muuten kivaa. Mäki kokeilin sitä eilen, mut en mä siel tyttöi ees katellu. Mitä ny Hemmo veljen kaa painiskelin, et silleen :).

Mut turvallista kotimatkaa sulle oma kultamussukka. Niin ja kotiatulo pusui kaa *Smack*

Anonyymi kirjoitti...

Antero-mussukka, soot aina mun mielessäni ja sytämmessäni, vaikka pelailisinkin muittenkin kaa. ;) *pusujaaaa*