maanantai 21. huhtikuuta 2008

Kuvia eilisiltä treffeiltä

Heipä hei!

Oli sen verta eilissä iltana kiireitä, ettei tuo sihteerikköäippä ehtiny laittaa kuvia näytille Titus- ja Miska-treffeiltä. Niin ja hömelökin se tuo äippä on; kirjotti ekojen treffien aikaan Tituksen nimenkin väärin. Mamma yhdellä iillä, vain yhdellä...

Mukavaa oli, Miska-eno toimi vallan loistavana esiliinana (eli Antero-mussu voi olla ihan huoleti *pusi*). Välillä kyllä näytti, että Miska-eno se tarvis sitä esiliinaa, kun oli alkuunsa vähän liian kiinnostunut Tituksesta "silleesti".. =:o Mutta sitten, kun Titukselta paloi käpy ja Titus sanoi Miskalle kunnolla RRRÄYHH!! niin suurin kiinnostus Miskallakin hellitti. ;)

Leikitäänkö??!


Ja sittenhän me leikittiin!



Selätys valjaiden kauhukahvasta nappaamalla ;)

LOIKSS!!


MUN keppi...

Miska-eno niskan päällä sanan varsinaisessa merkityksessä


Miska-eno näytti Titukselle, että kuis sitä jalkaa nostetaan. Vaikka kyllä Titus jo osaakin, kuulemma oppinut toooooosi nuorena urostelemaan. ;)


Heeeeeiiiiii.... tuolta tulee joku!


Kappas, naapurin bassettipappahan se sieltä tulla köpsötteli. Kaverinsa, siis toinen bassetti, kiersi miedät 'hurjat' pedot niin kaukaa, ettei osunut olleskaan mamman kameraan.



Papan kans pöpelikössä



Mamma sai napattua myös pari videon pätkää mun ja mopsipoikien leikeistä. Viideo 1 ja viideo 2.
Ai että meillä oli mukavaa! Kiitoksia Titukselle ja Miska-enolle!
t. Tyy-ne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi tyyne, miten sä saatkin meihet juoksee perässäs. Tai Titus onki vasta poikanen eikä mies niinku mä, hih....

Oih, mäki haluaisin niin juoksennella sun perässäs. Kyllä se viel joskus onnistuu, eiks vaan? Tosin meil saattas olla sillon kyllä muutaki mielessä *punastuu*.

Oikeen vauhdikasta päivää omalle Kultamussukalle, pusipusi...

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä me mussukka sitten kirmataan ihan tosissaan toistemme kaa, kun lopultaki tavataan ihan livenä. *etäikävähaleja*