keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Tyyne oli reissunainen...

Se on mopsis!

Ekaksi äiskä haluaa välttis laittaa tollasen kuvan, missä mää nukun Iineksen kanssa sohvalla ja Armi istuu siinä mun viekussa. Ja näkyy tossa kuvassa vähän Mutinkin jalkaa, kun Mutti nukkui sohvan käsinojalla. :D



Sitten se haluaa välttis laittaa myös tommosen yksikkökuvan Iineksestä, kun Iines nukkuu. Hei haloo?? Mitä ihmeellistä siinä nyt on, jos tollaset kakarat nukkuu?? Ainahan se nukkuu.. Paitsi sillon, kun yrittää tulla mun ruokakupille. Mutta määpä sanonki, että "GGRRRR!!" niin lähteehän se siitä. Mää oonki meillä ainoo, joka sille uskaltaa sanoa. Ei millään pahalla Salli-täti ja Miina-mummi, mutta te ootte kyllä ihan lapasia tuon Iineksen kanssa. Eihän se opi tuolla menolla ikinä mopsin tavoille!




Onhan se sulonen ja onhan sen kuvia tietty kiva katella, mutta äiskä hei, tää kun on TYYNEN blogi...

Tänään käytiin reissussa. Jumankekkana, ei voi ymmärtää tämmöstä... Lastataan kaikki tessut autoon, ajetaan tuhatta ja sataa pari sataa kilsaa. Ja vain, että me käydään siellä perillä vähän ulkoilemassa ja nuo vanhukset yrittää ruokkia Iinestä (eihän se joutanut syömään!) ja joivat eväskaffet ja sitte lähetään huristaan takasin... Ihme touhua.. No lähti sieltä periltä mukaan yks häkillinen mopseja. :D Tai siis yks häkki ja yks mopsi. Ja mää pääsin sen vieraan mopsin kans samaan häkkiin paluumatkalle. Mutta se ei jää kuulema meille, on vaan vähän aikaa täällä.

Nuo lellii tuon Iines-kakaran ihan pilalle! Siis nyt reissullekin se pääs mamman syliin etupenkille! Siis kuvitelkaa! Mossuparat tungetaan häkkeihin ja bokseihin ja tuo bostonpenikka saa matkustaa MUN mamman sylissä!! AIVAN epistä. *murjoti* Tai no, eka mamma pani sen etujalkatilaan, mutta lällällää, Iines oli niin mamis, että alko pelkäämään autossa oloa ja ryömi etupenkin alle piiloon. ;) Tuossa parinkymmenen kilsan päässä ne sitten pysähtyi ja mamma kaivoi Iineksen penkin alta pois takajalkatilan kautta. Sen jälkeen se ryökäle pääs mamman syliin. *edelleen murjoti*

Eikä siinä kaikki! Arvatkaa mitä se sai sitten vielä tehdä?? Hitsi, se sai ajaa iskän autolla! Mun ei oo ikinä annettu ajaa ja moon sentäs 8,5 kuukautta jo! *supermurjoti*


"Ja mihinkäs ajetaan?"

Mutta on tuo kakara kyllä vähän hölömö... Siellä kun ulkoiltiin, niin se tuijotti puskaa....


...ja kohta se juoks sinne hulluna. Ja ne oli nokkosia! =:o No sen jälkeen ei pystyny sitte käveleen ja etutassuja piti hulluna lutkuttaa. Kannattais vähän kattoo, mihin sitä kirsunsa ja käpälänsä työntää, neuvoo Vanhempi ja Viisaampi. ;))
Ja äiskä hei, pientä rajaa! Tää on oikeesti, aikuisten oikeesti, Tyynen tarinat, eikä mikään Iineksen ininät... Perustakoon oman ininäbloginsa, niih. Että nyt loppuu ne Iines-kuvat ja justaansa!



Kas meitsiki päässyt kuvaan... No mikäs linssilude se siellä taustalla.... *huoks* Kyllä tää isosiskon elämä on välillä niin rankkaa ja epäoikeudenmukaista. Antero-mussukka, tuu pelastaan mut tästä kamalasta paikasta, johon hommataan tuollasia terävähampaisia bostonikakaroita, pliiiiiiissssss.... No, onhan se kivakin, kun on pikkusisko. Ollaan me juostu jo perämopsia hurjasti. Niin ja peräbostonia. ;) Nyt vain vähän ahistaa, kun se kinuaa kaiken iskän huomion. :( Äiskä yrittää parhaansa mukaan huomioida meidät ISOTkin. (Juu juu, mää oon nyt sitte ISO tyttö, kun en oo enää porukan pienin, niih!) Mutta iskä on niin lovena tuohon Iinekseen, että oksat pois Oskarin joulukuusesta!
Kotiin palatessa me käytiin kylästelemässä iskän tädin luona. Voi että siellä oli taas niin komia lupiinipenkki, että mamma meinasi jumittua sinne ihastelemaan niitä villejä lupiineja.. ;)




Koska tuo reissaaminen on niin sangen raskasta, että ihan työstähän se käy, niin nyt mää vetäydyn kauneusunilleni, jotta jaksaa lähteä sitten vielä iltapissareissulle.

Palataan hanimussukat! Eläkää ihmisiksi ja mopseiksi! Anterolle halipusuiltasuukkoja. ;)

t. Reis-su-Tyy-ne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Rakas Tyyne söpöliini, mä tuun pelastavaks ritariks ja vien sut pois kaikkien terävien hampaiden ulottuvilta. Taitaa mmuten olla ilmas jotain bostonilaista kulkutautii, ku toi äiskä tos ihan lääpällään katteli noit kuvii. Mäki kyl kattelin, mut mä näin vaan sut *pusipusi*. Äläkä sure. Mä teen luvattoman auton käyttöönoton kesällä, ku mennään Matulaa kattoo, ja huristelen sit Cadillacilla hakee sua. Ja saat sit varmasti ajaa, varsinki jos istut mun sylis, hih... Mahtaa Iines olla mustis ;).

Pidä vaan pintas siellä ja ilmoita kuka on kuka ja et sun nenävekille ei parane hyppii. Mä oon tääl henges mukana vähä niinku Tyynen omana Suojeluspyhimyksenä, ni kyl sä sit pärjäät.

Tuhansin suukoin peitellyt halukset sulle Tyyne mussukka lähettää sun ikioma Suojeluspyhimys Armas Antero