maanantai 7. heinäkuuta 2008

Ei ole mopsia häntään katsomista...

Tervestys, ystäväiseni!

Joopa. Mamma se aikoo vissiin sitte sijottaa meijät asumaan autotalliin, kun se rakensi sinne tuommosen mopsien kerrostalon. Tuohonhan mennee äkkiseltään laskettuna mopseja ainaski.. ainaski kuus, tai joku muu pariton luku.

Ei kun oikeesti, se tyhjäs auton viime viikon lopulla, kun se oli järkkäämässä mätsäriä, ja sen piti kuskata palkintoja ja muuta tavaraa sinne mätsäripaikalle. Tosin meillä on välillä kyllä nykyään semmonen kuhina, että ei ihme, jos naapurikki jo valittais ja ois sitte pakko muuttaa autotalliin... Tää on yhtä sirkusta, hohhoijaa.. Meitä on täällä kuus mopsia ja sitten tuo bostoninrääpäle. Palvelusväki lenkkeilyttääki meitä kahessa satsissa, niin ku vanhusosasto (yli kaksvuotiaat) kimpassa ja sitte junioriosasto (mää, Armi ja Mutti) kimpassa. Niin ja sitte on vielä tuo penikkaosasto, johon kuuluu tuo Iines. Äiskä kuttuu aina sitä Iines Ihunaiseksi, mutta minusta se on kyllä paremminki Iines Tihulainen...


Mutta joo, asiaan.


Äiskä sai tänään jonku älynväläyksen kuvata meiän häntiä. =:o Jotaki se höpisi, että Mopsipulinan häntäketjuun.. Ihme huuheltaja.. No, tässä on sitten näytillä ekka mun donitsini. Eikö oo nätti ku mikä? ;)



Sitte on seuraavaksi Miinan donitsi.


Ja Sallin donitsi.




Mutin.. hmmm... donitsi?




Ja Armin donitsi.




Vaan uskokaa tai elekää, nyt saatte viikon naurut! ;D Siis kattokaa, Iineksen "häntä". :D :D :D



Voi elämä, siis tuoko muka häntä?? Mokomaki pikkunen käppyrä! Vähän niin ku Iines itekki, hih.. Mikä koira se tuollanen on, jolla ei oo ees kunnon häntää, varsinkaa donitsia?? Eihän se oo koira eikä mikään, eikä varsinkaan mopsi.. ;) Tää taitaa olla se Iineksen Akilleen kantapää, josta se tulee vielä kuulemaan ja monasti.. ;)) Mutta se on sille ihan oikein! Se edelleen nyysää meiän ruuat, vaikka sille tarjoillaan ruokaa monta kertaa päivässä ja meille muille raukoille vaan kahesti. :( Sitte se omii kaikki lelut ja purtavat.


Tänään mää hoksin, että eihän tuo Iines oo koira olleskaan! Kattokaapa vaikka, eikö oo hämmästyttävä yhennäkösyys...


...tähän?? :D :D Mokomaki hörökorva! Aivan ovat samannäkösiä! Siispä Iines taitaaki olla semmon zin... sin... semmonen tsintsilla vai mikä se nyt olikaa?



Sitte se vaanii aina jossaki sohvan takana tai muualla jemmassa ja hyökkää sieltä MUN kimppuun, kun mää ihan pahaa-aavistamattomana käppäsen ohitte. Mokomakin kiusankappale!




Muutenkin elämä tällä hetkellä on... Mutti on ryövänny mun tähystyspaikan olohuoneen vitriinin eestä..




Ja sitte, jos Iinekseltä sattuu jäämään joku ihana (mamma korjaa tuolta, että inha) lätkynvätkynluunjämä, niin Armi nyysii sitte ne multa! Mutta kuten todettua, elämä on.



Oikeesti, kivaa minusta on, kun Armi ja Mutti on meillä. Mää pääsen aina niitten kans lenkille ja me kävelläänki sitte reippaasti! Sitte me painitaan ja juostaan ja kisutaan ja hirmusen kivaa on. Ja tykkään mää tuosta Iineksestäki, vaikka se tuommonen hörökorva onki, eikä sillä oo ees kunnon häntääkää... Että enköhän mää täällä pärjää näitten kaa, olkaatten huoleti. ;)
t. Tyy-ne
Äiskän huom: Tyyne, voisit nyt ihan oikiasti lopettaa sen Iines Ihunaisen jatkuvan mollaamisen ja morkkaamisen. Soon mamman monivuotinen haave tuo bostoninterroristi ja nyt kun se on toteutunu, niin soon kuule mammalle tavattoman rakas. Niin ku oot sinäki. Ja Miina ja Salli. Ja kaikki muukki. Koita nyt Tyyne uskoa, ettei se tykästäminen siitä vähene, vaikka tuliki Iines ja vaikka onki hoitolaisia. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä donitseja? Koirankakkakikkarekasvoja nuo on! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne, käyppä googlettaan gremlins -sieltä löytyy kans Iineksen kaksoisolentoja ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tyynee, tuus kattoo mun donitsii *pusuja*