torstai 17. heinäkuuta 2008

2,9 kiloa Sipuliteetä, olokaapa hyvä!

No nyt se sitten tuli! :)) Nimittäin Iineksen sisko Sipulitee alias Sippe hoitoon! Sippe on meillä pari viikkoa ja tämän illan hulinoiden perusteella voin kyllä sanoa, että tulee meille mukavat pari viikkoa! On ollut sellanen ralli, kun ollaan juostu peräkkäin pitkin huushollia, minä, Iines ja Sippe. :))

Älyttömän kiva likka tuo Sippe. Ja mamma tykkää siitä ku hullu puurosta! Nyt voi kyllä jo sanoa, että meiän mamma on hurahtanu ihan liikaa jo noihin bostoneihin.. Pitäsköhän tästä alakaa jo huolestua... hmmhhhhh....

Siinä ne sitte söpöstelee, vasemmalla Sippe ja oikeella Iines. Onneksi ne on noin eri värisiä, ettei ne vaan mee sekasi.. ;)


Äiskä punnitti Sippen ja Iineksen. Sippe painoi 2,9 kiloa ja Iines 2,8 kiloa. Ei ikuna uskois moisista kakaroista! Toista se on meikätyttö; kokonaista 7,1 kiloa mopsia! ;)

Nuo pikkulikat on kyllä vähän hassuja... Äiskä kun laitto meille iltaruokaa, niin se laitto Iinekselle ja Sippelle samanlaiset sapuskat. No, eka nuo tirriäiset syö niin ku omista lautasistaan. Vaan mitä ne tekee sitte....?


No ne hömelöt vaihtaa lautasiaan! :D Ihan niin ku toisen lautasella olis mukamas parempaa ruokaa ja niillä on samanlaiset sapuskat kummallakin, hah! No, pannaan tää kakaruuden piikkiin. ;)


Iineksen hassuus ei sitten tuohon lopukaan... Parvekkeella on puhdas kissanhiekka-astia, kun iskä oli laittanut sen killille valmiiksi, kun lähti juhannuksena hakemaan meitä maalta. Killihän jäikin sinne maalle sitten ja hiekka on nyt sitten "joutilaana" siellä partsilla. Vaan löytyhän sille hiekka-astialle käyttöä.... Äiskä yritti kyllä toimittaa Iinekselle, että siihen vois käydä pissalla ja kakalla, mutta eihän tuo sitä tajunnut, huoh... Se vain alkoi hulluna kaivamaan sitä hiekkaa, pyöri siinä vadissa ja lopulta pisti siihen päikkäreille! Eli onko tämä nyt tulkittava niin, että kun aikoinaan selvisi minun ja Armin laumahierarkia, että Armin paikka on pyykkikorissa ja mun paikka roskiksessa, niin Iineksen paikka tässä laumassa on kissanp*sk*astiassa? ;D



Me muutes lähetään huomenna reissuun. Sippe varmaan aattelee, että minkä kulkuriporukan mukkaan se on joutunu, kun ekka lähetään viettään viikonloppua Mämmin ja Mutin luo (JIIIIIHAAAA!! :)) ) ja sitte onki ens viikolla jo se muuttohomma. Sippe-parka.. Täytyypi koittaa selittää sille, että kyllä Sippen mamma osaa hakia Sippen sitten sieltä meiän uuvesta osotteesta pois. ;)
Mutta nyt me mennään pakkaamaan kamppeita, että päästään aamupäivästä ihan ihmisten (tai mopsien) ajoissa lähtemään. Niin ja mamma, seuraava bloggaus saa kyllä sitte olla jo MINUSTA, kas kun tää on MUN blogi, eikä minkään bostonitirriäisten... Sippen siivellä saat nyt anteeksi vielä tämän kerran, äiskä. ;)

Huluvattoman hauskaa viikonloppua kaikille Ii... (ÄISKÄ, KIROTUSVIHRE!!)... siis kaikille TYYNE-faneille! Eläkää mopseiksi! :)
t. Tyy-ne, ISOsisko

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne Isosisko, mä elän ain mopseiks, *pusuja*.