maanantai 14. heinäkuuta 2008

Terveisiä mopsisirkuksesta!

Hih... Kyllä tuo Iineksen kasvistäti on ihan oikeassa. ;) Kieltämättä gremlins-haulla löytyy Iineksen lajitovereita. :D Kuva on linkitetty osoitteesta http://www.lazydork.com/movies/gremlins.htm






Mutta on tää elämä meillä yhtä sirkusta ja hullun myllyä! Perjantai-iltapäivällä tulla tupsahti pari mopsipoikaa lisää meille emäntänsä Mirkan ja isäntänsä Karin kanssa.


Tuli Pelle-pappa:




...ja Pellen poika Omar.


Mää siinä laskeskelin pienen mopsitytön laskupäälläni, että meitä oli sillon.. öh.. montakos.. tuota kahdeksan mopsia ja sitten tuo rääpäle. (Sihteerikkömamma: Tyyne!! Eipäs rääpälöidä!) Ok, Mamma, soriiiiii.... Mutta Armille tuli noutaja kyllä samassa oven avauksessa kuin mopsipojat tuli meille. Armi meni viettämään viikonloppua Inkan luokse, että ei pistäisi juoksutuoksuillaan vieraita poikia ihan päästään sekaisin. ;) Ja kun Armi lähti, niin samassa ovenavauksessa tuli Mutin iskä hakemaan Muttia, ja ihan samasta syystä. ;) Eli mopsimäärä oli taas jotensakin vakio. :D Mutta sitten vielä se yks vieraileva tähti lähti kans sunnuntaina kotiinsa, kiitos vaan käynnistä! :)

Noi mammat sitten lietsus koko viikonlopun näyttelyissä ihan täällä koti-Oulussa, eivätkä ruojakkeet ottaneet matkaan kuin Omarin! Ihan epistä! Vaan kun Omppu kertoi meille muille, minkälaisessa kuraliejuvellissä Omppu-parka oli joutunut raviradalla esiintymään, niin me oltiinkin sitten ihan onnellisia, ettei meitä otettu mukaan. Vaikka tietty semmoset mutakylvyt välillä vois tehdä hyvääkin hienon mopsineidin hipiälle.. Mutta haisi ne äiskän kumpparit reissujen jälkeen kyllä niin pahalle liejulle ja hevosenp****lle, että kyllä mua tuppas vähän yököttämään.. Että kyllä meitsi kylpee vastedeskin ihan vain suihkussa. ;)

Niin tuo Iines-rääp.. siis Iines Ihanainen käytti sujuvasti tuota Pelle-pappaa tyynynään sohvalla päivitirsoja ottaessaan..



Sitten noi emännät sai päähänsä, että niiden pitää saada kuva meistä yhdessä ikäjärjestyksessä... No, sehän ei ole ihan helppo nakki.. ;)





Joo, muuten hyvä, mutta Mirkan käsi en Pellen nassun edessä. ;)






Sitte palo Iineksellä käpy eikä se jaksanu enää poseerata.






Sitten se hölömö meni tonne meiän taakse...






Sitte sen piti päästä mun ja Sallin väliin! Ihan niin ku se ois muka vanhempi kuin mää...






Sitte me todettiin Iines Ipanan kanssa, että kiitti, meille riitti! Äiskä yritti ottaa koppia, että en karkais mihinkää, mutta mua ei pidätelly enää mikään.






Poseerakkoon nuo seniorit, kun ovat pitempipinnasia. Vasemmalla Pelle 11,5-vee, Omppu kohta 10-vee, Miina-mummo vähän yli 6-vee ja Salli-täti kohta 3-vee.






No okei, sai ne vielä meiät junioritki kuvaan, mutta taas tuo Iines änkes mun ja Sallin väliin.




Mää kyllä sanoin äiskälle, että noita kuvia ei sitten julkasta, kun mulla on niissä niin kauheesti virtaa, että korvat harottaa mihin sattuu ja ilmeet on mitä omituisimmat välillä... Antero ei takuulla enää rakasta mua, kun näkee nää kuvat, nyyyyhh.... :( Tai sitten jos rakastaa, niin mää kyllä ens viikonlopun Ylivieskan näyttelyreissulta hyppään sitte junaan yksin ja junailen Espooseen Anteron luo. Kun tää elämä on tämmöstä sirkusta, että just kun jäätiin taas omalla porukalla, niin sitten tulee Armi takas tänään (se on kyllä kivaa!!). Mutta sitten tulee loppuviikosta vielä Iineksen Sippe-sisko viikoksi hoitoon, niin miten hiivatin lailla mää jaksan kahta tuollasta gremlinsiä?? Argghh....!! On siinä Tyyne-parka ja Tyyne-paran poskinahat tiukilla. *huoks*




Tämän näkönen likka on Sippe:


Sippen kuva on linkitetty pikkubostonien kuvablogista. Sippe on tuossa kuvassa 5-viikkonen ja nythän nuo kakarat on jo 9-viikkosia. Mamma aiko ottaa sitten Sippestä kuvia, kunhan Sippe tulee hoitoon. Mamma väittää, että tuo Sippe on kuulema maailman kaunein pentu, mitä se on ikinä nähnyt. Ei voi olla kyllä totta!! Esmes kukaan ei voi olla pentunakaan kauniimpi kuin mää ja ylipäätänsä mopsivauvat, niih! Tuo mamma alkaa ihan selevästi kallistua liikaa tuonne bostonien suuntaan ja se ei oo niin ku yhtään hyvä juttu se...


Ai niin, Mirkahan se meinas pakata tuon Iineksen laukkuunsa ja viedä Helsinkiin, mutta mamma mokoma ei sitä antanut! Olis kyllä joutanut mokomakin naskalihammas..






Mutta joo, mää meen nyt ottaan vähän rennosti, kun siihen on vielä tilasuus. Pärjäilkää, kamuset! Ja Anterolle suukkoja, jos sää vielä rakastat.... *huoks*



t. Tyy-ne, sirkuksen tähti




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne rakas, mä rakastan sua aina ja ikuisesti ja vietävän palavasti kans. Näkisit mun lepakkokorvat, ku mä oikein innostun *pusipusi*. Mitä, jos meen vauvelit oiski sellasii pienii lepakkomopsei, hih?

Äiskä muuten on kuolannu noit teen potrettikuvii silleen, et tää näppiski on ihan tahmee. Hienoi kuvii oli, pulisen mäki ja sä olit kyl kaikkein rakastettavin, ihanin, suloisin ja kaunein *iso hali*.

Joko sä oot junapaikan varannu? Mä oottelen tääl tassut taivasta kohdin.

Rakkaudella sun ikioma Antero