sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Ihanainen Iines

Mopsis!

No nyt se suursyömäri sitten kotiutui! Se, joka kuulema mussuttaa mun kans sen 15 kilon penturuokasäkin.. Äiskä ja iskä kävi päivällä pikkureissun ja kun ne tuli takas kotiin, niillä oli mukana tämmönen:



Eli tässä on Iines, mun uusin paras kaveri (ainaki äiskä toivoo niin... katotaan nyt, kunhan tuo uus neiti näyttää vinkeensä, että alanko mää sen kaveriksi...). Iines on rodultaan bostoninterrieri ja väriltään brindle, vaikka kuvissa näyttääkin aika mustahkolta, mutta käykääpä kattomassa livenä, niin on Iineksellä kyljissä raitoja. ;)

Ja heti se oli MUN ruokakupilla! =:o Onneksi olin kerennyt syödä sen jo tyhjäksi itse...


Mää oon kyllä vähän kade ja mustis nyt, kun iskäkin on jo ihan myyty Iinekselle, pöh... Mutta on noi äiskä ja iskä sen verta isoja ihmisiä, että kyllä niistä riittää meille kaikille neljälle. :))


Iines on vain nukkunut sen jälkeen, kun tuli meille. Höh, eihän tää mikään lepokoti oo! Täällä pitäis leikkiä ja telmiä ja touhuta eikä vaan vetää tirsoja. Iines näyttää jo nukkuvan aivan missä vaan, muun muassa iskän olkapäällä sohvan selkänojalla...


Ja äiskän kainalopaikan se ryösti kans heti! Aivan epistä. *murjoti*



No ei kai tässä auta kuin meidän mopsityttöjen vain yrittää tutustella uuteen tulokkaaseen. Ja kyllä meistä varmasti ihan kaverit tulee, vaikka nyt vähän tuo mustasukkasuuven kipinä sytäntä ahistaakin.. ;))




Me käytiin eilen Haukiputtaalla ryhmänäyttelyssä Miskan, Mutin ja Armin kaa. Siellä oli tuomarina Anne Sume Virosta. Mää olin sitten pentuluokan ensimmäinen... häntäpäästä. Elikkä siis niin ku kolomas sieltä oikiasta päästä. Hyvän arvostelun kyllä sain. Miska-eno sai EH:n avoimessa luokassa ja oli luokkansa toinen. Mutta sitten isommat tytöt räjäytti potin! =;o Mutti sai junnuluokasta ERIn ja Armi samoin. Armi voitti junnuluokan ja Mutti oli toinen. Lopulta Armi oli PN2 ja sai Vara-Sertin, ja Mutti oli PN3. Onnea vaan Armille ja Mutille! :)
Tänään oli sitten vääränrotuinen Sohvi-kaveri kehässä samassa paikassa. Sohvilla oli ollut joku mörkövaihde päällä, tuomarikin oli ollut niiiiiiiin pelottava, vaikka vasta viikko sitten Sohvikin oli Rovaniemellä näyttelyssä ja siellä kaikki meni hyvin. Sohvi sai avoimessa luokassa EH:n, mutta tuli sentään luokkavoitto! Kas kun Sohvi oli ainut näyttelyyn ilmoitettu pyreneittenkoira. ;D Sohvi kävi sitten näyttelyn jälkeen meillä kylässäkin. Oli vähän aikaa hoidossakin, kun Sohvin äiskä ja iskä kävivät kattelemassa sohvia. Ei vissiin yksi Sohvi riitä? ;D
Eilen illalla me oltiin Miska-enon luona niitten tupaantulijaisissa. Oli aivan älyttömän kivaa, niin meillä kuin mammallakin! ;) Kiitoksia Miskan porukoille kivasta illasta!
Tässä mää oon Tiian kanssa tramboliinilla. Mutta hyppiä mää en uskaltanut! =:o

Mutta Kati ja Tiia (ja illan päälle vielä moni muukin) uskalsi!


Salli ja Miina olivat virallisia grillinvartijamopseja. Tässä Salli ja Miina varmistavat, että grilliin laitetaan sen verta paljon hiiliä, että hiillosta riittää mopsien makkaroidenkin grillaamiseen..



Ettei Miska-eno vaan ihan pikkusen kerjäis....? ;)



Totta ihmeessä meki saatiin grilliherkkuja! NAM! :p


Vaan sitten tuli armoton väsy, mutta onneksi pääsin Sipe-tädin syliin nukkumaan. :)



On ollut aika tapahtumarikas viikonloppu eikä kuulema oo toivoakkaa siitä, että elämä rauhottus.. huh huh! Mitähän kaikkea tuleva viikko tuokaan tullessaan vielä?
t. Tyy-ne, hullunmyllystä
Jk. Anterolle halipusumuisku! *puspus*
Jk2. (Lisätty kingkalletrion kommentin jälkeen) ;)
Haukiputtaalla mää sain noottia, kun Pinja-tätiä, joka tykkää neekerimopseista, en ole ikinä maininnut blogissani. Mutta Pinja hei, sehän johtuu vain siitä, että sää ihastelet väärän värisiä mopseja!! ;)) Vitsi, vitsi, kyllä mää tiiän, että sää tykkäät kaikenlaisista moposista. :) Terkkuja Pinjalle, kennelpojalle ja koirulaisille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua, onks sun äiskäs nyt sit mopsibostontuula? Onnea suloisesta "pikkusiskosta" joka tapauksessa!
Meijän äiskä pakotti kirjottaan tän kommentin tänne, ku hänet oli kuulemma taas unohettu mainita... :-D

marsu kirjoitti...

Kyllä toi Iines on ihanainen - mut ehkä vähän vähemmän kuintekin kuis sie Tyyne *raps raps kaikille* ja siun pitää vaan tunkee sinne äiskän kaikkuun kyllä sie sinne mahdut ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne Rakas, vaiks Iines on kyl aikas kiva, ni sä oot kyl best. Mä voin sit tulla vaiks puolustaa sua, jos tuntuu, et Iines rohmuu sunki ruoat. Kyl se vaan niin on, et ruoan suhteen Mopsit ekaks ja muut perässä.

Mäki muuten olin näytelmissä viikonloppuna. Eka päivänä olin ERI ja tokana ERI ja luokkani kolmas. Ja aattele, ens lauantaina me mennään taas näytelmiin ja ihan Mikkeliin asti. Se on vissiin aikas kaukana, mut ei niin kaukana kuin sä, pikku mussukka.

Oikeen megaisot halipusut sulle Tyyne ja mukavaa maanantaita...

Pusuterveisin Armas Antero

Anonyymi kirjoitti...

No nyt sinä sen sait, johan tuota oli kovasti odotettukin! Hurjasti onnea nimensä veroisesta ihanaisesta-Iineksestä :D

Anonyymi kirjoitti...

Eläpä Tyyne mustuile Iinekselle. Teillä kuule on Iineksen kanssa vielä hauskat leikkihetket tiedossa, pääset bostonimaiseen ralliin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hah, pääsinpäs Tyyneltä salaa sanelemaan mammalle vähän tekstiä. ;)

Kyllä meitsitytöstä kannattaakin onnitella kotiporukoita! Että kiitos vaan noiden porukoitten puolesta onnitteluista.

Täällä on mennyt oikein mukavasti, yökin sujui hyvin Tyynen petissä omalla viltilläni sängyn vieressä nukkuessa. Illallahan me jäätiin iskän kanssa sohvalle kattoon vielä telkkua, kun äiskä lähti isojen tyttöjen kanssa nukkumaan.

Tossa kasvattiäiskän kotisivulinkissä on käynyt nyt joku moka, mutta kasviksen kotisivut löytyy osoitteesta http://www.jarola.suntuubi.com/