perjantai 25. heinäkuuta 2008

Tuhlaajatytön paluu

Juu se on tuo meiän mamma semmonen tuhlaajatyttö. ;) Niin se vaan palas oman iskän hoiviin 26 muualla asutun vuoden jälkeen, kun keskiviikkoiltana ajettiin muuttokuorma maalle. ;) No äiskän iskä on 85-vee, jotta voipi se olla niin, että äiskä on se, joka toisesta huolta pitää.. Me ollaan koko ajan puhuttu maalle muuttamisesta, mutta kaupunkihan tää mukamas on.. Vaikka ei se siltä kyllä vaikuta, kun lähimpään kauppaan ja pankkiautomaatille on matkaa 29 kilsaa ja kauppa-auto käy kaks kertaa viikossa. :D Se on semmonen iiiiiiso auto, joka tulla jyrilästää tuota tietä pitkin pihaan ja sitte pappa menee sinne shoppailemaan. Soon vähän niin ku linja-auto, mutta siinä ei vissiin voi matkustaa muut ku maitopurkit ja muut syötävät.

Äiskä ja iskä elää sitte vastedes semmosessa etäsuhteessa, niin ku minä ja Antero. Paitti äiskällä ja iskällä ei oo välimatkaa ku vajaa 90 kilsaa, kun meillä sitä Anteron kanssa on kuus kertaa enemmän. :( Aivan epistä. Ja äiskä ja iskä näkeeki sentäs joskus toisiaan, kun me Anteron kanssa joudutaan raasut vain kärsimään ikävästä.

Kuvia ei oo, kun mamma ei oo vielä viritellyt kuvansiirtosenssejä tähän vanhaan surffilautaan, joka kotoolta matkaan otettiin. Mutta netti pelaa ja se on pääasia! ;) Pelaa, hi-taas-ti ja jotensakin varmasti, mitä nyt välillä katkoo yhteyttä.

Vähänkö täällä on kivaa! Me kirmataan pikkulikkojen kanssa tuhatta ja sataa tuolla pihalla irti. Valjaita ei olla pistetty päälle sitte keskiviikkoillan, kun tänne tultiin. Mutta huomenna lähetään kuulema maalikylille, ettei ihan metitytä tänne keskelle Ei Mittää. Mennään Sohvin luokse yökylään ja äiskä ja iskä käy jossain synttäreillä ja TAAS niin epäreilua, aikovat ottaa Iineksen ja Sippen mukaan. Ne kun ei kuulema pärjää niin kauaa keskenään, ku me Isot Tytöt. Tiiä sitte pitäskö sitä olla ylpis vai ei siitä, ettei enää ookaan niin kakara kuin nuo postonkakut..

Postonkakut on keksineet kivan harrastuksen. Ne hyppää meiän sängyltä, tai siis äiskän sängyltä kamarin pöydälle ja siitä kapuavat sitte ikkunalaudalle istumaan ja kattelemaan ulos. No jopahan Iines tipahti tänään siitä ja roikkui tovin aikaa pitsiverhoissa ennen ku muksahti lattialle.

Sippeä pisti tänään joku öttömönkiäinen huuleen ja Sippen turpavärkki paisui vähän muotopuoleksi. Vaan ei tarvinnu turvautua ees kyytablettiin, sen verta pikkusen oli turvotusta eikä muita oireita ilmenny.

Kivat viikonloput! Toivotaan, että tuo äiskä joutais muuttokuorman purkamiselta laittaan ne kuvasenssitki valamiiksi.

t. Tyy-ne, maalaistyttö

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä tää etäsuhde oo yhtään kivaa, ku on niin ikäväki, Nyyh...