maanantai 28. heinäkuuta 2008

Naapurin Aatu

Hepskukkuu!

Ihan ekka täytyy taivastella tuota Iinestä... Se oli päivällä äiskällä hukassa, ja mistäpä Iines löytykää...? Pirtin pöydältä auringon paisteesta nukkumasta. =:o Oli ainoa kohta pirtissä, mihin siihen aikaan aurinko paisto. Ja papan puukko vierellä on varmaan turvallista nukkua. =:o



Oli se Iines illallaki hukassa... Pappa oli vahingossa jättäny Iineksen porstuaan oven taakse. Eikä tuo hömelö tajua ees kitistä siellä, että pappa olis hoksinu päästää sen pois.

Mutta siitä naapurin Aatusta. Mamma lähti iltasauvakävelylenkille Miinan ja Sallin kans, ja kävivät naapurissa. TAAS niin väärin, että minut jätettiin kakaravahdiksi kotia! Mutta Miina ja Salli pääsi kuulema sen takia reippaalle lenkille, kun ne on laihiksella. Mun pitäs olla päinvaston lihiksellä. ;) No paljopa noitten lenkkeilystä oli hyötyä, kun naapurissa oli ollu just makkaranpaistot rantakodassa, niin nuo oli vetäneet siellä makkaraa niin, että navat rutisi. Ja päälle vielä pullakahavit, höh! Sitte, kun ne lähti sieltä naapurista takaste kotia, niin naapurin Jenni ja Aatu-koira lähtivät niitä saatille. Vähänkö mää säikähin, kun innossani ryykäsin ulos, kun mamma tuli kotia ja siellä oliki vastassa karvanen Aatu!! =:o Mutta alun räksytyksen jäläkeen uskalsin jo nuuskutella Aatua.

Pikkulikat oli tietty taas intopiukeena Aatusta, niin ku kaikesta uudesta, mitä ne kohtaa.. Ensin oli Sippe niin mielinkielin...

... ja sitte Iines niin nöyrää likkaa, niin nöyrää, vaikka Aatu ihan nätisti niitä katteli.

Mää sitte vähän pittiin niin ku vahtia, että mitä se Aatu papan pihalla oikeen touhuaa...

Aatu on kyllä komia poika, ja semmonen kiltti nallekarhu. :)) Että saa tulla toistekki käymään, mutta elä tuu sillon, kun mua tai Iinestä juoksettaa. ;))

Antero-hanipuppelispöppeliskultamussukka, elä huoli. ;) Mää vaan kaveeraan tuon Aatun kans, kun se on väärän rotunenki ja vielä aivan liian ISO mulle. ;) Pusuja Anterolle!
t. Tyy-ne, postonkakkujen peipisitteri

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, kultamussukka. Mä jo ehdin pelästyy, et onks sust niinku iso kaunista. Mut kaveeraa vaan, ei se mittään *pusipusi*. Ja vähän mua nolottaa ne pökäkuvat Fonteron blogissa. Mut ku siel oli sen verran monta urosta, ni oishan mun pitäny oma reviirini merkitä, hih... Ja muuten, voit luottaa siihen, et mä suojelen sua kaikelta pahalta. Tuol Salos ku oltiin, ni näytin Ukolle, mistä tälläset pienet mopsit on tehty, et silleen.

Terveisin Tyynen oma suojeluspyhimys