sunnuntai 3. elokuuta 2008

Vieraspäivä

Sunnuntai-iltaa, ystäväiseni!

Me ollaan tänään taas kylästelty. Aamupäivästä lähettiin rimputtelemaan koko poppoolla tuonne mökille Julian luokse kylään. Maalla on niin mukavaa tuo lenkkeily, kun ei tarvii olla kiinni ja mammaki saa ottaa ne kävelysauvansa mukkaan, pyssyy silläki niskahartiaseutu ees jonkulaisessa kunnossa, kun iskä ei oo sitä hieromassa. ;) Julia tykkää ihan hulluna meistä mopseista. Ja hmmhh.. valitettavasti Iineksestäkin.. ;) No kivahan se on, että Iineksestäkin tykätään. Sitte kun me lähettiin mökiltä pois, niin Julia lähti vastavierailulle ja hoiteli tovin aikaa meitä täällä. :)


Sitte meillä kävi pitkänmatkalaisvieraitaki, Miia, Tiia ja Tuomo. Kiitoksia vain käynnistä! Ja tulkaa toki talvellakin, kyllä se tie aurataan ihan perille asti. ;)) Sittepä oltiinki niin väsyneitä vieraitten kans seurustelusta, että otettiin pirtin sängyn päällä tirsat silleesti niin ku perämopsia, ja -bostonia.. ;)

Eikä me mitenkää tuota Armia niin ku ulkoisteta laumasta... ;)


Armi vain tykkää oleskella pääasiassa mamman seurassa tai sitte, jos se nukkuu jonku viekussa, niin se nukkuu minun viekussa. Ja nyt kun ei siihen päässy, niin meni mököttämmään sängyn toiseen päähän. Mutta tiiättäkö kenen viekussa mää haluaisin nukkua, jos vain saisin valita?? Kaikella kunnioituksella äiskän, iskän ja nelijalkasten kavereitten kylkipaikkoja kohtaan, kaikista mieluiten mää nukkusin oman etärakas-Anteron viekussa, vallanki, kun Antero tuolla eilisen kommenteissa kirjotteli, että on niin ikävä... *huokaus* Juu, kyllä se tämä etärakkaus on niin korventavaa ja syö naista. Mutta me koitetaan kestää, mamma ja mää. ;) *Anterolle pusuja*
t. Tyy-ne, etärakas

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne rakas, äiskä sai ihan hepulin, ku näki perämopsi -bostonikuvat. Oli kuulemma niin maan perusteellisen ihanii kuvii.

Mulla on muute tänään ollu riiviöpäivä. Oon kiusannu äiskää ja Fonteroo senku vaan oon ehtiny. Sua rakas, mä en tietty koskaan kiusais, kunhan vaan pusuttelisin. Mukavia viikon jatkoja sinne maalle.

Pusuterveisin etärakas Antero