lauantai 30. elokuuta 2008

Nelinkertanen juhulapäivä

Soon moro, kamut!

Äiskällä oli eilen synttärit (ei saa kuulema sanoa palijoko se täytti) ja Iineksellä nimipäivä. Äiskä teki illalla pannaria ja meki saatiin sitä. Sitte tuli äiskän sisko ja sen mies iltakahville ja toivat äiskälle ja Iinekselle lahjukset.


Tuossa on kuulema niin ku Tollo ja töllöt ( =villasukat) ja Iinekselle puruluutikkuja. Mutta kyllä mää vaan luulen, että siinä on niin ku tollolle Tolloa... ;) (Anteeksi, äiskä..... ;) )

Tuo nimpparisankari se vetää mun kaa aina hereillä ollessa sata lasissa, niin eihän siitä saa muuten kuvia ku nukkuessa. ;)


Ja useimmitenhan se vetää hirsiä meitsin vieressä. Meikäläinen kun on vähän niin ku tuon Iineksen idoli. *tosi pollee*


"Tyyne, sun sukkamehus kyllä vähän haisee...."


No ei tod!! Äiskäki sannoo aina, että mikkää ei tuoksu niin hyvälle ku mopsun tassuhiki. Iines ei vaan ymmärrä, kun se on tuommonen vääränrotunen hörökorva..

Vaan eihän ne tuossa ollu kaikki eilisen juhulat.. Iskän äiskäki (jota ei saa kuttua meiän mummuksi ;) ) täytti myös eilen vuosia, onnea vain sinnekki! Niitähän me juhlittiin jo viime lauantaina mökillä. Vaan ei tässäkää vielä kaikki.. Näitten juhlallisuuksien lisäksi vielä Moona sai pikkusiskon eilisillalle, onnea hurjasti paljon Mirvalle, Samille ja Moonalle! Mirva kyllä toivoi, että sieltä olis tullu bostoninterrieri (ja miksikähän ei mopsi, kysyn vaan??), mutta tuli kummiski pikkunen tyttö. :) Mutta ei ne varmaan sitä vaiha postonkakkuun.. ;)) Niin että vastasuuvessa sitä juhlitaan sitte neljiä juhulija 29.8. Huh huh, mahotonta juhlimista, hirvittää jo etukätteen! =:o

Muutoin tää arki on rullannu ihan normitahtiin. Ollaan käyty syömässä vattuja puskasta ja sitte ollaan ronkuttu viinimarjasangolla, kun marjastajat on puhistaneet marjoja. Mutti varsinki on aivan hulluna mustiin viinimarjoihin, kuten kuvasta näkkyy. :)


Että semmosta. Viikonloppuja kaikille! Ja Anterolle tietty pusipusi- ja halihaliterveisiä!

t. Tyy-ne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih Tyyne, kiitti terkuista. Mä olin tosi kiltti poika tänään Jitterpug -päivillä, mut samaa ei vois pulista Fonterosta. Pulisen sit huomenna enempi blogissa. ku ny mä oon ihan naatti, Pusuja sulle, pikku mussukka...

marsu kirjoitti...

Voi kauhia sentään, mie en muistanu onnitella tuota siun mamitsuu enkä bostonkakkuukaan. Mut siis onnee niinkuin koko porukalle tälleen jälkikäteen ja silleen oikeen kauhian paljonkin vielä!