perjantai 15. elokuuta 2008

Kaks vanahaa homekorvaa..

Joo, äiskä ja mää.. Tai siis määhän en vanaha oo, äiskä kyllä on. Eikä mua voi muutenkaa mistää syyttää, kun mulle tää on eka kerta, mutta äiskälle jo seittemästoista... Äiskä vaan on tainnu tartuttaa tuon dem.. em... emmentaalin minnuunki! Elikkä, just ku Salli-täti ja Nastanakin kennelin Sylvi olivat Mopsipulinassa moittineet noita äippiään huonomuistisuuvesta, kun ne unohti Sallin ja Sylvin nimipäivät, niin mitä tekkee meiän mamma?? Mennee ja unohtaa Jesse-kissan nimipäivän, joka oli tiistaina! Ja muahan ei ihan oikiasti tästä voi syyttää, kun tää oli mulle eka Jessen nimppari, mutta äiskä äiskä, 17 vuotta oot juhlinu Jessen-päivää ja nyt sattu tämmönen anteeksiantamaton unohus.. *mökämökä* Siispä:

Myöhästyneet, mutta sitäki lämpimämmät nimpparionnittelut meiän Jesse-kissalle 12.8. olleen nimipäivän johdosta!


Siinä se nimpparisankari niin tyytyväisenä möhnöttää äiskän sängyssä. :) Mutta onkohan tämän päivän nimpparisankarit yhtä tyytyväisiä... On ne sitte ainaski, kun saavat antsaitsemansa onnittelut ja peräti ihan ajallaan! ;))
Nimpparionnea tänään nimipäiväänsä viettäville
marsulle ja Marjolle! Ja Marjon Julialle terveisiä! :))


Vaan jopas tuli värikästä tekstiä tälle päivälle. ;) Tästä onki hyvä alakaa viettämään viikonloppua. Ai niin, Pressa Fonzielle terkkuja, että tää alakais olla niin ku maanantaina jo työkuntonen, simmussa oliki vissiin vaan joku roska, ei reikää. :)) Ja Anterolle tietty huljasti palijo halipusumuiskusuukkoja! *puspus*

Kivat viikonloput!
t. Tyy-ne, emmentaalin ystävä

3 kommenttia:

marsu kirjoitti...

marsu niijaa oikke syvään ja kiittää Tyyne-neitiä saamastaan huomiosta ja onnitteluista. Psst.. Tyyne, mitäs jos toi siun sihteeri tarkoitti niillä kahdella _vanhalla_ homekorvalla itteesä ja iskää, kato kun kuulin eilen että iskä sano äiskälle että ne on vanhoja mut ei se siusta mitään semmoista sanonut...
Niin kiitti siis oikeen kauhiasti onnitteluista ja hurjasti rapsutuksia siulle (ja kamuille kans mut siulle eniten)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Ressa lähettää myöhästyneet nimpparionnittelut Jesselle. Tyyne tervetulloo takasi remmiin, kyl sua on tääl jo kaivattuki (arvaat varmaan kuka, hih...)