tiistai 5. elokuuta 2008

Meille saa tulla ihan omalla vastuulla.. ;)

Juu'u, on se vaan semmonen juttu, että kun on mopseja talossa, niin on ihan aiheellista, että on tuommonen kyltti varottelemassa vieraita. ;)



Mehän saatetaan vaikka pussata kuoliaaksi vieraat! :))

Vitsi täällä maalla on paljon aktiivisempaa ja virikkeellisempää ja tapahtumarikkaampaa tämä elämä kuin kaupungissa! Tänäänkin lähdettiin iltalenkillä mökille Julian luokse grillaamaan ja saunomaan. Tai siis nuo ihmiset, äiskä ja pappa, grillas ja saunoi. Me tassuttelijat vedettiin pihalla semmosta rallia, että hippulat vain vinkui! Ralli oli niin vauhdikasta, että mamma ei saanut ensimmäistäkään kuvaa otettua. Mitä se sai napsittua, niin niissä näkyi vain vaaleita viivoja, kun me mopsut juostiin, taikka sitte mustavalkosia, jos kuvassa oli Iines. :)

Me väsähdettiin ihan totaalisesti ja vetäydyttiinkin sitten mökkiin nokosille, kun mamma lähti saunaan. Nojatuoliin mahtuu aika monta tessua nukkumaan, kun ne on näin sopivan kokosia. ;)



Armiki sammu ku saunalyhty laverin selkänojalle ja kuorsaus vain kävi!


Välillä me käytiin sen verran hereillä, että oltiin Julian rapsuteltavina ja halittavina. :)



Mutta sitten sammui Juliakin!


Iines oli niin sippipoikkiväsy, että se ei olis millään lähtenyt mökiltä pois. Työnty vain takas nojatuoliin nukkumaan, kun mamma pisti sille lenkkeilyvermeet päälle. Kyllä se sitte urhoollisesti rimputteli kotia, kun mamma sano, ettei Iines voi sinne jäähä yöksi.

Nyt onki hyvä vettäytyä yöpuulle, kun on iltarimputtelun jäläkeen masu täynnä iltaruokaa, krooh, pyyh... palataan... *haukotus*

t. Tyy-ne, Julian kainaloinen (ja tietysti Anteronkin! *pusuja*)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei pikku kainaloinen ;). Teil tota vauhtii elämäs piisaa, ihan käy katteeks. Me ollaan tänään vaan koisittu, ku ulkona on ihan kakkailma. Mut kai tota kesääki on vielä jäljellä, ainaski mä toivon niin.

Pusuterveisin Antero "Kainaloinen"

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä varmaan tykkäätte olla siellä maalla. Mie oon Hanille sanonut että haluan sitten meidän talon seinään semmoisen lapun jossa lukee "Älä koirasta välitä mutta varo emäntää!" Paitti että se koiruliini meiltä tällä hetkellä kyllä puuttuukin... Mutta vielä meille koiruus tulee, pitää vaan löytää se oikee kaveri kissuloille - varmaan Tyyne tykkäisit meidän Viivistä ja Tiivistäkin...
Ja nyt suunnittelemaan sitä miun naimakolttua - Hanin puku on tehty mutta oma ei vielä :-/

Anonyymi kirjoitti...

Huljia vahtikoilia suolastaan. :D

Taas täällä lueskelemassa teidän maalaiselämästä!

Anonyymi kirjoitti...

Antero-kainaloiselle halipusumuiskuja! *puspus*

marsu, kyllä mää takuulla pärjäisin niin viivien ja tiivien kuin taavien ja vaavienki kans. ;) Nyt ku ollaan tänä kesänä oltu välillä erossa meiän kisusta, niin mullon ollu ihan hillitön ikävä sitä ja sitte, kun ollaan taas nähty, niin moon nuollu sen pään ihan märäksi. :) Intoa ja onnea niihin ompelus- ja naimishommiin! ;)

lenne: Meiän kuulumisia saa käyvä kyselemässä siellä maallaki. ;) Teiän vuoro käyvä, kun me käytiin viimeksi. ;)) Aatulle mukavaa synttärinootteluviikkoa!