sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Suloista sunnuntai-iltaa!

Huh huh, on ollut niin kiirettä, että ei ole ehtinyt tarinoimaankaan. Nimittäin Mämmi ja Mutti tulivat meille torstai-iltana hiihtolomalle samassa oven avauksessa kuin Miska-eno lähti. Ämmien (siis tarkoitan M:ien, en 'ämmien') äiskä lähti kassomaan, joko Hollannissa tulppaanit kukkii ja tytöt tuli siis mummulaan hoitoon. Ja me ollaan Mutin kanssa pelattu ihan jatkuvasti, niin ei ole ehtinyt hoitaa näitä kirjallisia juttuja olleskaan.

Eilen oli taas se mopsienkidutuspäivä. :o Vaan ihan kunnialla äiskä sai leikattua 90 mopsin kynttä. ;) Ja me saatiin puruluutikkuja palkaksi, joten Herra Mopsien Presidentti voi olla ihan huoleti. ;) Varsinkin, kun siinä kävi niin, että minä röyhkeästi nappasin Miina-mummonkin tikun, niin sain tupla-annoksen palkkaa. Ja Miina-mummo uuden tikun.

Tänään käytiin koirapuistoilemassa Miska-enon ja Mooseksen kanssa. Äipän piti ottaa kamera matkaan, mutta eihän se horisko koskaan muista. Sitten me mentiin Miska-enon ja Mooseksen uuteen kotiin iltakahville. Äiskä oli taas tavanomainen itsensä ja sisälle mentäessä unohti minut tuulikaappiin oven taa. Horisko mikä horisko, niin kuin äsken tuli jo todettua. No minähän tietty nostin sen verta hirveän metelin siellä, että unohtikos äippä nyt kenties jotain?? Miskan luona me katsottiin Hurtta ja Stara, niin ja haukuttiin hurtille. Meidän ehdottomia suosikkeja ovat Raakel ja Doris, tietty Doriksen takia. Se on niin suloinen, melkein yhtä suloinen kuin me mopsit.

Äiskä on hirveä Suurlähettiläs-fani. Se tänäänkin lauloi iskälle, että "Kun tänään lähdet, ota mukaan bioroskikset..." Ei se laulu kyllä taida ihan noin mennä.. eikä kyllä sillä nuotillakaan, jolla mamma lauleli. ;)

Mutta joo, nyt ei siis ole teille kuvia näytillä, kun äiskä ei ole saanut otettu uusia kuvia. Apus, onpas! Mopsipulinan maaliskuun tytöt, Mutti ja Tyyne. ;)


Ei kommentteja: