sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Pääsiäinen on rauhottumisen aikaa...

Paitsi tällainen elohopea kuin minä ei välttämättä osaa rauhoittua silloinkaan.. ;) Ei kun oikeesti, ollaan me oltu ihan rauhallisia, rauhoituttu Salli-tädin ja Jesse-kissan kans enimmäkseen vaaka-asennossa.


Torstaina me käytiin harjoittelemassa tuota pidempää automatkailua ja käydä hurautettiin mutka Kajaanissa. Oltaisiin samalla käyty katsomassa Kinkku-äitiä, mutta samalle päivälle sattui just Minnalla ja Eskolla joku uuden navetan rakentamisperustamissuunnittelukokous tai vastaava, niin jätettiin äiskän luona käynti toiseen kertaan. Terveisiä vain sinne kotipuoleen kaikille! :)

Ihmisäiskä yritti ottaa tänään meistä poseerauskuvia, hohhoijaa... Kaikenmaailman kotkotuksia! No minähän pistin koko homman ihan leikiksi!



Kaiken lisäksi, mamma huijas! Ei sillä tuossa kädessä mitään ollut, kunhan nuoletti vain sormiaan. :o Herra Arvoisa Mopsipresidentti Fonzie, teidän tulee ehdottomasti puuttua ja välittömästi tällaiseen pikkuisten mopsityttöjen (ja isompienkin) huijaustapaukseen. Antakaapas nyt hyviä vinkkejä sieltä presidentin kansliasta päin, että millaista noottia tuolle mammalle annetaan ja miten se laitetaan ruotuun. Kiitos. :)
Sai se sitten jonkunlaisen kuvan minustakin otettua, mutta ei se kuulemma ole tähänkään tyytyväinen... *iso huokaus* Mutta en ole kyllä minäkään.. Mulla kasvaa siinä tuolin selkänojan pinnat mahasta! =:o



Mutta tuo Miina-isoäiti se poseeraa kuin vanaha tekijä. Mutta niinhän se onkin. :)



Huomenna meillä on kuulemma joku reissu, että se siitä rauhottumisesta... Mutta siitä huomenna lisää. Yritän muistuttaa tuota äippää, että se muistais ottaa kamerankin mukaan.

Leippoisaa pääsiäisen jatkoa!

Toivottaa (pääsiäis)tipu Tyyne

Jk. Anterolle halipusikaipauspusuja omalta tipuseltasi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kuule oo Pressalla tohon huijaukseen neuvoi, ku toi Äiskä on varsinainen huijarimestari. Siel se kehäs esittelee meille vaan tyhjää kätee, et aikas tyhmää eiks vaan? Pitää varmaan tehä tästäki joku lakialote, HMM...