maanantai 3. maaliskuuta 2008

Suksi, suksi ei luista mihinkään...

...varsinkin jos ei niitä ole ensinkään! Eikä ainaskaan mulla ole, vaikka mamma siitä hiihtolomasta höyryääkin. Huomenna kuulemma lähtään. Ja on kuulemma semmonen parin päivän miniloma. Mutta perillä saa sitten rimputella irti, vaikkei niitä hiihtimiä olekaan.. Ja arvakkaa mitä?? Siellä on kuulemma POROJA! =:o Mitähän ihme ötököitä nekin on, ei hajuakaan.. Oli mitä oli, niin mää tyttö ainaski sanon niille ISON sanan, niih.

Niin kun oli puhe siitä mamman horiskoudesta.. Eilen illalla se lähti viemään meitä iltapissalle, niin se jätti ulos mennessä Miina-mummoparan porraskäytävään. Siellä se Miina ihmetteli, että jaa tännekö sitä pitäs pissata.. Minultahan se olisi käynyt ihan tuosta vaan se käytävän matolle pissaus, mutta Miina ei sitä harrasta.. Paitsi kuulemma uroskyläpaikoissa.. ;)

Mutta joo, nyt pitää alkaa pakkaamaan ruokakupit, nappulat, muut ruoat, piimäpurkki, raejuustot ja kermaviilit, lelut, purtavat, takit ja taluttimet.. Huh, muistankohan ottaa kaiken mukaan?

Kuulumisiin!

Tyy-ne, mukalomalainen

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne, mulla kone reistaili ja en tiiä ehdinkö toivottaa sulle hyvää lomareissuu, ennen kuin oot jo lähteny. Mun tulee sua kauhee ikävä, NYYH... Mut ethän unohda mua siellä porojen keskellä, ethän... (mitähän neki on???)

Pusipusipusi terkuin Antero

ps. Pressa toivottaa kans hyvää matkaa ja toivoo, et se mamma ei unohda teitä sinne matkalle ;).

Anonyymi kirjoitti...

Vielä ehdit, Antero-hanimussukka. :) *suukkoja*

Äiskä lupas ottaa sulle kuvia niistä pornoista.. ei kun poroista. Jos se nyt muistaa ottaa kameran mukaan.. Vaan arvaas mitä se on tälle aamulle jo unohtanut?? Jumankekkana, se unohti MINUT makkariin portin taa, kun noustiin nukkumasta. Aijai, anteeksiantamaton moka.. Niin ja sitten se unohti minut pois matkasta, kun lähti aamupissattamaan mopseja. Väitti kyllä, että siellä on liian kylmä minun ulkoilla, mutta takuulla syy oli mamman muistissa..

Anonyymi kirjoitti...

Hih, sulla on dementikko mamma. Muista piiloutua kassiin, ettei vaan unohda sua matkasta...

Pusihaliterkuin Anterosi