maanantai 31. maaliskuuta 2008

Elämä on yhtä juhlaa!

Niin se vain on. :)) Tänään on nimittäin tuon mun isoäitini Miinan 6-vuotissynttäripäivä. Hurjasti paljon onnea Miina-mammalle synttärin johdosta!


Juhliminen (tosin ei Miinan synttäreiden) alkoi oikeastaan jo eilen... Äiskä oli toissa päivänä Miinan kanssa lenkillä ollessaan törmännyt mustaan mopsipoikaan Tiitukseen, 4 kk. Ja siinä siunaamassa äiskä oli alkanut ehdottelemaan Tiitukselle Tyyne-treffejä... Tää kuuntelis ihan kauhuissaan, kun mamma kotiin tullessaan kertoi, että mulla on seuraavana päivänä treffit Tiituksen kanssa. =:o Mieleen hiipi heti kuva etärakkaudestani Anterosta; mitähän Antero asiasta tuumaa. No eilen sitten tekstailin Anterolle, että onko Anterolla mitään sitä vastaan, että tapaan Tiituksen, ihan vain ystävänä. No Antero-kultahan on niin ihana mussukka ja luottaa muhun, että lupa Tiituksen tapaamiseen heltisi. ;) Niinpä me mentiin tuohon lähimetsään riekkumaan Tiituksen kanssa. Ja kivaa oli! :) Kuvat puhukoot puolestaan.

























Me aiottiin Tiituksen kanssa treffailla toistekin, sen verta mukavat leikkimistreffit oli!
Toi meidän äiskä on alkanut harrastaan kankaanpainamista. Se teki Miska-enon perheelle tupaantuliaisiksi jokaiselle oman mopsityynyliinan. Tämmöset:

Tänään se oli painanut siellä mopsikasseja kurssikavereille. Eikä kotiin tuonut yhtään! =:o
Armikin kävi meillä tänään leikkimässä mun kaa tovosen aikaa. Kiitoksia vain taas Armille! Me nähdäänkin sitten seuraavan kerran jo perjantai-iltana tai lauantaina sitten viimeistään. Niin ja Piipaakin oli meillä yötä viime yönä, Mämmi ja Mutti valitettavasti ei. Mutta kiitoksia Piipaalle, että kävit kylästelemässä!
Toi äiskä kinuaa tuossa, että pitää lopettaa tämä sanelu, kun menee Salkkarit ohi kokonaan (nyt on mainostauko...) Eli mää päästän tuon tv:n orjan Salkkareille. Kuulumisiin!
t. Tyy-ne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Miinalle.

OHO, onpas Piipaa ollu hajmielinen ja unohtanut tärkeimmät....

Mukavaa, että olet saanut uusia leikkikavereita :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyynetylleröiseni...

Oikeen mukavaa teil on Tiituksen kanssa ollut, et voitte kyllä toistekki treffailla. Vähän mua kyl silloin sen luvan antamisen jälkeen alko kaivelee, et tulikohan tehtyy oikein, mut ihan kaverilinjallahan toi teen leikki on ollu (et ei sit ollut niitä lemmenleikkei), HIH... Ja on siin sit sellanenki juttu, et et kai sä Tyyne mua "vääränväriseen" vaihtais (apua!!! Ny Pressa tappaa mut).

Ja onnittelut Miina mummulle syntymäpäivän johdosta ja äipälle uudesta harrastuksesta (juu, Pressalta kans onnee).

Mitähän me rakas Tyyne mussukka harrastettas, jos oikeen liki päästäis, hih... No, se olkoon salaisuus...

Pusuhalauksin Armas Anterosi