lauantai 23. helmikuuta 2008

Vauhdikasta viikonloppua!

Terveppä terve! Viikko se mennä vilahti taas. Meillä ei ole tapahtunut niin mitään erikoista koko viikolla. Ennen kuin sitten perjantai-iltana alkoikin tapahtumaan ihan urakalla...

Mammalla oli jotkut näyttelyjutskat tänään Torinossa.. ei kun kuulemma Torniossa, ja sen piti hakea eilen Mutti ja Miska meille sekä Miskan "velipoika" Mooses täksi päiväksi hoitoon. No mehän köllähettiin eilen iltapäivällä mamman kanssa tuohon sohvalle ojolleen, mammalla kaunis ajatus, että iskä tulee varmaan kohta kotiin ja herää sitten siihen ja lähtee hakemaan näyttelykaluja ja hoitolaista. Nooh, siitä kun heräiltiin, niin kello olikin - yllätys, yllätys - iltakahdeksan! =:o Eikä iskääkään ollut kuulunut eikä näkynyt. Ja äiskällä näyttelykalut ja hoitolainen hakematta ja näytelmäkamppeet pakkaamatta. Alkoi hirveä kiire ja hässäkkä, ja kello kävi jo yhtätoista, kun äiskä tuli sitten Mutin, Miskan ja Mooseksen kanssa.

Noissa kuvissa on niin kuin siis se Miskan "velupoika" Mooses-chihuahua ja tietty Miska. Sohvakuvassa seistä töröttää Mutti-kaveri. :) Mutta asiaan.

Meillähän alkoi sitten Mutin kanssa älytön ralli, kun Mutti tuli. Juostiin taas tuhatta ja sataa, ja minä innostuin välillä aikalailla haukkumaankin. Naapurit varmaan tykkäs... Äiskäparka siinä pakkaili niitä näytelmäkamoja ja lastasi autoa ja sillä onnettomalla meni nukkumaanmenokin pitkälti sivu puolen yön. Ja aamulla kello soimassa 4.30. Reissuun lähtiessään äiskä huomasi, että Miska oli käynyt pissaamassa äiskän kenkään eikä äiskä siinä lähtöhötäkässä ehtinyt miettimään varakenkäasiaa. Siispä voidaankin sanoa, että meidän äiskä on ollut sillä Tornion reissulla ihan kusi sukassa ihan kirjaimellisesti. ;)


Minä en vielä oikein ymmärrä niitä näytelmätouhuja, että mistä niissä on kyse, mutta tähän astisen kokemukseni perusteella väitän kyllä, että ihan hullujen hommaa! =:o Lähteä nyt muutaman tunnin yöunien jälkeen ajamaan johonkin jeeraan.. Päikkäreitä ei muuten lasketa uniksi. ;)





Sen lisäksi, että äiskä lähti aamuyöstä ajaa kaasottamaan, niin sitten aamupäivällä häipyi iskäkin. Se meni Jyväskylään kattomaan jääkiekkoa. Että on niitä muitakin hullutuksia kuin jotkut ihme koiranäytelmät. ;)


Me sitten jäätiin TAAS keskenämme. :( Minä, Miina, Salli ja Mooses. Mutta olivat ne nuo vanhukset pähkäilleet, että ovat niin vähän aikaa yhtä aikaa poissa, että me pärjätään täällä sillä aikaa. Ja avain oli takapäivystäjällä, jotta jos mamman kotiintulo olis viivästynyt, niin kenneltyttö olisi käyttänyt meitä iltapäiväpissalla. Kiitoksia vain kenneltytölle! Olihan kiva jobi? ;)

Niillä oli ollut hyvä näytelmäreissu. Äiskä käskee minun sanella tähän, että Miska oli AVO ERI2 ja sai Vara-Sertin, ja Mutti JUN EH1. Se tuo Vara-Serti on vissiin semmosta vararavintoa, eikös se Serti ole koiran ruokaa, niin oon kuullut?Herra Mopsitasavallan Resupentin Fonzien ei tarvitse nyt huolestua meidän tämän päiväisestä yksinolostamme; palkkioksi me pääsimme riekkumaan koirapuistoon heti, kun mamma kotiutui Mutin ja Miskan kanssa. :)


Mutta eihän se hauskuus siihen vielä loppunut. ;) Kun oltiin otettu koirapuistoilun päälle pikkuiset päivätirsat, niin taas kävi ovi ja meille tuli sellainen Iso Vaalee. =:o Sohvi-pyreneittenkoira oli käymässä maalta kaupungissa silmätarkastuksessa (oli muuten saanu terveen paperit, taputapu ja aaltoja!), ja Sohvero tuli meille siksi aikaa hoitoon, että Sohvin adjutantit pääsivät vähän shoppailemaan.

Se on tuo Sohvi ihan pikkuisen isompi otus kuin meikäläiset, varsinki tämmöset keskenkasvuset niin kuin minä. Kahden istuttavan sohvankin se valtaa melkiistä ihan kokonaan yksin, kun meikäläisiä siihen mahtuu viis-kuus..





Mutta kyllä Sohvi vaan näyttää olevan kiltti tyttö enkä minäkään pelännyt Sohvia ollenkaan, vaikka ei olla aikaisemmin tavattukaan. Eikä Mutti pelännyt. Me ollaan sitten reippaita tyttöjä! Miskalla ja Mooseksella tuntuu olevan jotain antipatioita isoja koiria kohtaan, niin pojat sitten asusteli Sohvin lyhyen hoitosuhteen ajan tuolla keittiö-eteinen-osastolla ja me täällä itäsiiveessä. ;) Sohvin hoitokeikka meni niin hyvin, että äiskä aikoikin kiusata iskää, että Sohvi tuleekin meille tekemään ensi kesänä ne pentunsa. ;) Älkää kertoko iskälle, niin nähdään minkälaisen reaktion se aiheuttaa. ;)) Oikiasti Sohvi kuulemma menee porsimaan maalle, missä pennuilla on sitten tilaa juosta ja temmeltää.

Me jatketaan viikonlopun viettoa. Pojat lähtee kotiin.. öö... joskus.. ja Mutti varmaankin huomenna. Eli ainakin huominen vielä riekutaan. Riekkukaa tekin, ihan viikonlopun kunniaksi! :)

Teidän Tyynenne, touhukas

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, Huh, no jo on ollu teil menoo ja meininkii (toi pissajuttu oli tosi jees, hih...).

Tyyne rakas, mun on pakko äkkii kertoo sulle, et Iita kävi meil tänään (joku kuitenkin kertoo jotain ikävii juorui). Kaikki mitä mun ja Iitan välillä tapahtu, oli sit vaan sellasta työyhteisöterapiaa, et ole huoletta. Mä oon vain sun ;).

Terv. Antero

Anonyymi kirjoitti...

Oi Antero, sää oot niin sulonen ja rakas. <3 Suukkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Pusi, pusi Tyyne, mä meen nyt näkee susta sellasii lemmenunii *punastuu*...