lauantai 16. helmikuuta 2008

Hoitolaisia ja naimiaisia

Heippatirallaa!

Mämmi ja Mutti tulivat meille torstai-iltana hoitoon. Ja vähänkö me ollaan Mutin kanssa riehuttu! Välillä vähän tapella kuhautettu, mutta pääasiassa leikitty nätisti kimpassa. Tässäpä vähän kuvasatoa sohvapainista. Huomaatteko, että mää oon jo ISO tyttö, melkiistä Mutin kokoinen ja Mutti täyttää sentäs kohta kokonaisen vuoden. *ylpeenä pullistelee*











Pressankanslian antamasta ystävänpäivätehtävästä olen selviytynyt ilmeisen kunnialla, koska perästä ei ole kuulunut. Jostapa juohtuikin mieleeni yksi epäkohta, johon arvoisa Mopsien Presidentti voisi kyllä puuttua.. Nimittäin se, kun tuolla hovilla on kaikenmaailman kekkereitä ja kökkäjäisiä, kuten synttäreitä, ristiäisiä, vihkiäisiä ynnä muita kissanristiäisiä, niin aina meidät mopsit jätetään niistä bileistä paitsi ja yksin kotiin kököttämään. Mikä vääryys! Eihän ne mitkään pirskeet ole, jos ei paikalla ole edes yhtä mopsia! Mokomat kaksijalkaiset eivät vain sitä tajua.

Tänäänkin äiskä ja iskä lähti iltapäivällä naimiaisjuhliin. Ja meidät jätettiin kotiin ja vielä kahteen selliosastoon; minut Miinan ja Sallin kanssa olohuoneeseen, Mämmi ja Mutti eteinen-keittiöosastolle. Ei saatu ees Mutin kanssa pelata. Kylläpä oli tylsä ja pitkästyttävä ilta! *murjotusta* Tietysti riemu oli sitä rajattomampi, kun äiskä ja iskä palasivat kotiin. :)


Mutta kaikesta huolimatta, vaikka emme naimiaispirskeisiin mukaan päässeetkään, niin oikein paljon onnea Minnille ja Mikille.. eikästä kun siis Leenalle ja Hannulle hääpäivänä ja auvoisaa yhteistä taivalta! Ja tietysti samalla vielä onnea uuteen kotiinkin ja terveisiä Aatulle. :)

Ja muuten, OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINULLE HUOMISEN 4 KK -SYNTTÄRIN JOHDOSTA! :))

t. Tyy-ne, huomisen juhlakalu

Jk. Antero: Kunhan me mennään isoina naimisiin, niin onhan meilläkin sitten tuollainen hääkakku, onhan...? <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, Tyyne tääl on Antero. Joo, kyl meil on kakku ihan sit meen kuvil varustettuna, Nam...Kumpiko polkasee tassulle, sä vai mä?

Toi iso poika, siis toi Pressa, on tosi huolissaan noista yksinjättelyist. Kai se tänään antaa viel jonki ukaasin tai pukaasin tai jotain sinne päin. Saas kattoo, miten pahalla tuulella se on...

Anonyymi kirjoitti...

Apuvaa... Mä unohdin onnitella sua Tyyne 4 kk. PUSIPUSIHALIPUSIHALIHALI onnittelut sulle.

terkuin Antero

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, Antero-mussukka. <3