sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Enkkubullia ja mopsinpentuja...

Sunnuntaita!

Tosin ensin lauantain kuulumisia. Käytiin eilen koirapuistossa ja siellä oli huuuuuurjan monta meitä isompaa lyttynaamaista, nimittäin englanninbulldogeja. Niitä oli ainaskin kaks tai kuus tai joku muu pariton luku, mutta monta kummiskin. Kivoja ne oli, ystävällisiä jättiläisiä näin pikkupikkumopsin silmin. Tosin suurin osa niistäkin oli vielä pentuja.















Meillähän asuu tuo Jesse-kissa, kohta 17-vuotias kisulainen. Ja nyt se lopussakin sillekin ura urkenee, kun on koko elämänsä miettinyt, että mille sitä alkais, että mainittais. Jessestä tulee nimittäin koirankasvattaja! Juu juu, ihan oikein luit, koirankasvattaja. Mammahan on hoidellut noita sutenöörihommia tällä viikolla ihan urakalla, yhtä porukkaa täällä meillä kotona. Atvautuvat aina tuonne makkariin ja sitten alkaa kuulua kauhea ähellys.. No killihän asuu pääasiassa siellä makkarissa ja siellä se sitten on katsoa tillotellut, kun pikkumopseja on laitettu alulle. ;)



Niinpä mamma sitten tavotti eilen illalla Jessen tutkailemasta Helena Koskentalon "Parempaan pentutulokseen" -kirjaa silmä tarkkana. Että ihan selvästi Jesse aikoo suuntautua koirankasvatusuralle. ;)

Ei niitä mopsivauvoja meille ole alulle laitettu, vaan meillä on ollut kylästelemässä täällä komea mopsipoika, jonka luona on sitten käynyt täällä nätti mopsityttö riijuureissuilla.

Minun Miska-enoni muuttaa. Tänään käytiin tutustumassa Miskan uuteen ihanaan aidattuun takapihaan uudessa kodissa, kun Miskan äiti oli tekemässä siellä muuttosiivousta. Hieno piha oli ja kodissa kovasti tilaa. :) Onnea vaan uuteen kotiin Miskalle, Moosekselle, Katille, Tiialle, Kristalle ja Tommille! Me pistäydytään sitten aina lenkillä teillä, kun olette niin mukavan matkan päässä sitten. Tosin ettepä tuota ennenkään ole kovin kaukana asustelleet.

Mopsipresidenttimme Fonzie on tänään julkaissut blogissan kansliahenkilöstönsä esittelyt, käykääpäs tutustumassa tämän mopsivaltakunnan valtaapitäviin. ;) http://mopsipoikafonzieturisee.blogspot.com/

Seuraavaan kertaan, söpönassut!

t. Tyy-Ne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne, ihan kateeks käy tota sun seurapiirii. On katos ilo huomata, et sä teet meit Mopsei tunnetuks heti pienestä pitäen. Siit tuliki mieleen, et saat huomenna Pressankansliasta postii, ku työt katos taas kutsuu...

(Antero: laita Tyyne mulle viestii, jos toi Pressa alkaa liikaa häirittee. Mä kyl puolustan sua henkeen ja vereen, Pus, Pus...)