perjantai 27. kesäkuuta 2008

Kotistelua...

Heipparallaa, hanimussukat! Muutkin kuin Antero. ;) *Anterolle pusu*

Tässä ollaan nyt sitten muutama päivä kotisteltu ratkiriemukkaan maaseutuloman jälkeen. Vähän meitä tympi lähteä maalta takas kaupunkiin, mutta pakkohan se on välillä kotonakin pistäytyä. Mutta onpas ollut niin vesisateiset säät tällä viikolla, että kuluu se aika näin kaupunkioloissakin, kun ei noita ulkonaolokelejä ole. Nyt on hyvä köllötellä sohvan nurkassa sisällä lämpimässä ja ennen kaikkea kuivassa ja ladata voimia tulevia koitoksia varten.

Mämmi ja Mutti lähtivät eilen meiltä Oulun kotiinsa. Tullakseen tänä iltana takaisin. :D Tytöt tulevat illalla manikyyriin ja Mutti jääkin sitten yöksi, kun meillä on huomenaamuna aikasten näytelmiin lähtö taas. Miska-enokin tulee yökylään, joten taitaa olla äiskän ja iskän sängyssä ensi yönä tungosta. ;)

Näytelmistä puheen ollen, äiskä osti mulle läjän pokaaleita, kun se alkaa olla jo ihan epätoivonen, etten mää koskaan yhtäkään näytelmistä saa. ;) Laitoin eilen Minna-kasvattajalle kuvan minusta ja pokaaleista. Terveisiä vain sinne kotipuoleen Vieremälle!



Oikeesti, ihan aikuisten oikeesti, nuo pokaalit on mätsäripalkintoja, jotka mamma tilasi. (Ja aikuisten oikeesti kans, mulla ei oo kiero vasen etujalka niin kuin tuossa kuvassa näyttää. Mamma nyt ei vaan osaa ottaa kuvia saatikka asetella malleja kuviin...) Mutta mätsäriasiaan, menkääpä sitten kaikki kynnellekykenevät vain mätsäilemään ensi viikon lauantaina! Täältä löytyy mätsäri-ilmotus. Mamma on hulluna rahdannut kotiin kaikkia herkkuja ja koiratarvikkeita ja leluja ja vaikka jos mitä, mutta me ei saada niihin ees koskea. Aivan epistä! Ruusukkeetkin se tilas ja aikoi ottaa minusta BIS1-ruusukkeen kanssa kuvan (kun en kuulemma semmostakaan koskaan saa =:o ), mutta ruusukkeet olikin niin hyvässä paketissa, ettei se alkanut aukomaan pakettia vielä.

Sitten me lähetettiin Minna-kasvattajalle vielä tällainen söpöstelykuva. Ja on tää sitte niin ku Anterollekin. ;)) *halipusu Anterolle ja haleja Minnalle kans*



Ai niin, toihan se äiskä mulle tänään sentään jotain eläinkaupasta. Se rahtas mukanaan 15 kilon säkin penturuokaa samalla, kun kävi hakemassa mätsäripalkintoja. Mää sitä säkkiä taivastelin, että hitsiläinen, mullahan menee tuon syöntiin ikä ja terveys! =:o Vaan mamma höpäjää jotakin, että en mää sitä kuulema yksin syö... Jotain se puhuu jostakin Iineksestä.. että niin ku joku olis meille joskus ens viikolla tulossa, joku pissakakkakone.. Mulle ei oo oikein vielä selvinnyt, että mikä juttu tää on. Jotain se äiskä höpöttää mun uudesta omasta leikkikaverista... No, eiköhän tämäkin juttu selviä tuossa ensi viikon nimiin, että mitä se tuo mamma nyt hörheltää...
Punkerokin pätkähti eilen postilaatikosta. Minäkin kirjottelin Punkeroon yhden jutun, "Tyynee talvesta kevääseen". Antero-mussukkakin oli kirjoitellut jutun, miten kivaa oli täyttää 1-vee. Ja muisti se Antero minuakin siinä jutussaan, hih... *kaino punastus*
Mutta tää tällä erää. Vetäydyn taas lataamaan vähän akkuja, että jaksan sitten illalla riekkua Mutin ja Miska-enon kanssa.
Tyy-ne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne Rakas, kyllä sä oot sit ihana söpöstelijä *pusipsusipusi*