sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Hei hei, Mutti ja vauvat!

Ne on lähteneet. :( Mutta ihan ekkana kuitenkin sellainen juttu, että meille satoi perjantai-iltana lunta! :)) Me Salli-tädin (oikealla) kanssa perehdytettiin Iines lumileikkien saloihin. Sehän ei oo ennen lunta nähny.





Me oltiin niin innoissamme lumen tulosta, että innostuttiin Iineksen kanssa ihan tanssimaan! Semmosta lumisadetanssia.


"Hei bostonbeibee, läheksää joraamaan?"





Ja lähtihän se!







"Let's twist again!"





Välillä tuo Yami meinas seota meiän jalkoihin.





Se katto parhaimmaksi istuskella ihan kaikessa rauhassa yhessä kohti..




Ei nuo kakarat olleet lumesta mopsiskaan. ;) Tässä Nemo ja Urho.



No ehkä Nemoa vähän paleli..


Nemo ja Yami



Muuten, tuo Yami on varmaan ollut ihan liikaa Iineksen seurassa, kun sen korvakki on noussu pystyyn..




Sitten ne uusiin koteihin läksijäiset. Että meillä on nyt hilijasta... :( Ihme kyllä, mamma ei oo niin ku maasa myyny.. Se sannoo, että kaikilla pennuilla on niin hyvät kodit, että sen ei tarvii huolehtia miten ne Mutterin vauvat maailmalla pärjää. :)

Ekkana lähti Rupsu perjantaina Satun ja Viivin mukaan. Rupsu sai nimekseen Aatu. :) Hyvää elämää Rupsu-Aatulle siellä Limingan lakkeuksilla!





"Yksi on joukosta poissa, Rupsu-Aatua siellä ei näy..."





Sitte tulivat Iistä Roosa, Satu ja Tomi, ja dognappasivat Emman. Äiskä hulluna vielä lähtötohinassa Emmaaki kuvvaamaan..









Kun väki vähenee, niin pijot paranee?






Lauantaina tulivat sitten Eija ja Markku hakemaan laivakoiramopsi-Nemoa. :)






Ja sitte tuli Piipaakin hakemaan Mutti-mammaa kottiin. Mahtaa siellä Mutti olla ihimeissään, kun Piipaa on sillä aikaa muuttanut, kun Mutti oli meillä vauvoja tekemässä ja hoitamassa. =:o Onnea Mutin porukalle uuteen kottiin!

Iines näki tilasuutesa tulleen, kun pentujen pettiin alako tulla lissää tillaa. ;) Siinä on kaikki meiän mustat: Iines, Yami ja Hämä-Hämäläinen. :)





Sinne se sitte kötjähti Urhoki Iineksen ja Yamin keskeen, kun väsy yllätti.






Tässä vissiin tuo Anja-täti siunaa maailmalle lähtevää Yamia.. ;D





Ja Urho mutustelee vielä vähän puruluuta ennen lähtöä.





Iines: "Ounou! Nykkö te pojat ootte lähössä?" :(









Ja niin lähtivät vihoviimeisetkin Aatuutilullaa Beet Nooran ja Riston kyytillä kohti Oulua, Urho Nooran ja Riston kaveriksi ja Yami melkein Urhon naapuriin mun Miska-enon ja Mooses-chihuahuan kaveriksi.

Hyvää elämää pienille leikkikavereillemme uusissa kodeissanne ja tietysti Mutti-äitille siellä kotonaan Mämmin kaverina! :)

Anterolle sellasia terveisiä, että jahka meille joskus lapsia syntyy, niin niitä ei kyllä anneta ihan mihinkää. Hommataan niin iso koti tai joku trinssessalinna, että mahdutaan asumaan siellä koko lapsilaumamme kanssa. *haaveilee* Onhan se niin väärin, että noin pienet laitetaan pärjäämään omineen maailman tuuliin, nyyh... Anterolle halipusiterveisiä!

t. Tyy-ne

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne rakas, silleen me tehdään. Mä alan säästää viikkorahoista meille sellasta unelmakotii, mis sä ja mä ja meen vaavit voidaan sit viettää laatuaikaa. Voi pojat sentään, ku Fonterosta tulee kade, ku me hempeillään vauvojen kaa *huoks*. Muuten, voiskohan toi Fontero olla sit vaiks kummisetä, ku muuten sille vois tulla paha mieli? Pusuja omalle kullannupulle.

Terveisin Antero

Anonyymi kirjoitti...

Aatu on kyllä tosi hyvä nimi! :))) Miten niin oma lehmä ojassa..?

Anonyymi kirjoitti...

Antero-hanipuppeli! *puspus*

Fontero on kyllä itseoikeutetusti sitte meiän lapsien kummisetä! Onpahan lapsukaisilla sitte ihan semmonen resitentillinen kummi. ;) Ja tuo meiän Iines laitetaan sitte meiän lasten kummitädiksi, eiköstä? Se kun tykkäs niin kovasti hoitaa noitaki Mutin ja Ruutin lapsukaisia.

Lenne ja Aatu: Me ollaan äiskän kans ihan sammaa mieltä, että parempaa nimiä eivät olis voineet Rupsulle keksiä kuin Aatu! Ei sillä, että Aatut rupsuttelis, hih. ;) Vaan kun Rupsu oli jotenki niin.. jotenki niin "aatu". :)) Ja kun se Rupsu-Aatu on johdettu Aatuutilullaasta, ja osittainhan se Aatuutilullaaki on johdettu Aatusta, kun sää Aatu oli sillon semmonen pikkupoika, kun äiskä kennelnimiä haki, kuulemma.