sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Terveisiä työharjottelusta!

Ihan ekkana, kun nyt ei oo ehtiny aikoihin taas tarinoimaan, niin mää laitan tähän minun kuvan, että muistatta, mimmosen näkönen tyttö se Tyyne-typsykkä oikein olikaa. ;)) Ja tää on niin ku erityisesti Anterolle halipusuterveisten kera! *puspus*




Joo, ollaan siis oltu tuon Iineksen kans työharjottelussa Mutilla. Meiän tehtäviin kuuluu lähinnä pentujen leikittäminen ja sitte kun ne on syöneet, niin jäläkien siivoaminen omiin nahkareppuihin, nam! Tää on vähän niin ku semmonen yläasteelaisten TET-juttu, mutta ne ei taida olla ku viikon... meillä tätä on kestäny jo kohta kuukauden päivät. Mutta osataanpahan sitte issoina tyttöinä. ;) Meillä kun kummallaki on noita perheenpeustamissuunnitelmia tulevaisuudessa (vonk vonk, Antero!) ;)) Iineksellä ei oo vielä kyllä hellusta tietoakkaa..




Nuo Mutin kakaraiset täytti jo seittemän viikkoa eilen. Ne on lopettaneet tissinsyönninki ja Mutin tissit on nyt niin ku tyhjät rukkaset, hih. Kakarat lähtee omiin uusiin koteihinsa ens viikonloppuna ja meillä on Iineksen ja mamman kaa jo hirviä huoli, että mitä me sitte oikein tehhään?? Mutilla ei näytä olevan... Se on varmasti vaan huojentunu, kun pääsee eroon katraastaan. Se raasu juoksee niitä sängyn päälle pakkoon ja huikkailee välissä, että leikkikää noitten leikkitätien kans! Pennut on jo hirviän isoja mötkäleitä, kaikki muut yli kaks kilosia paitti Nemo, siis se pikkupoika, jonka tekonimi oli Peukaloinen. Tässäpä seitenviikkosposeeraukset.
Ekkana Hukkis, jonka virallinen nimi on Aatuutilullaa Brämmuuri, ja uudet omistajat antoivat kutsumanimeksi Urho. Tosi miehekäs nimi. :)) Nuo viralliset nimet on tosi vanahaa Oulun murretta ja brämmuuri tarkottaa palomuuria.




Sitte Emma-Kyllikki eli Aatuutilullaa Broteeri. Broteeri on suomeksi niin ku koruommel. Ja Emmahan ei halunnu oikein poseerata kuvia otettaessa.





Rupsu, eli Aatuutilullaa Bränsola (palosola). Rupsulla ei ole vielä kutsumanimeä, mutta koti on tiedossa. Ja Rupsu tuntee jo tuon Rupsu-nimen sekä kaikki sen johdannaiset (Rupsutin, Pupsutin, Hupsutin), niin voikohan Rupsulle enää muuta nimeä antaakaan. ;))





Yami eli Aatuutilullaa Blankmörijä. Se tarkottaa kenkälankin mustetta ja nimihän passaa mustalle pojalle niin ku nenä päähän! :))




Sitte vielä ex-Peukaloinen, joka sai kutsumanimekseen Nemo ja on viralliselta nimeltään Aatuutilullaa Bränviina. Ei varmaan tarvihe selevittää, mitä tuo bränviina tarkottaa? ;D




Huomenna meillä onki sitte jänskä päivä! Jos eläinlääkärisetä tai -täti on paikalla huomenaamuna, niin me mennään porukalla käymään siellä. Kakarat menee pentutarkastukseen ja mikrosirutukseen, Mutti-mamma mammatarkastukseen ja mää ja Iines rokotuksille. Voi meiän äiskä-parkaa, kun se roijaa tätä kaheksan koiran laumaa lääkärille. :D :D Miina ja Salli jäävät kuulema kotimiehiksi tällä haavaa.
Suloset sunnuntain jatkot!
t. Leikkitäti Tyy-ne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rakas Tyyne-typsykkä. En mä sun söpönassuus oo unohtanu, ku sun kuvas on syöpyny mun verkkokalvoihin, hih... Mukavan näköstä muuten toi teen työharjoittelu on ja sulosii palleroita ootte leikittäny. Kyl meki sit joskus *huoks*. Mul on ollu tosi tylsää, ku on ollu niin kamalat ilmatki. Voi jos oisit ollu täällä, ny oltas voitu yhessä pidellä tota sadetta täkin alla ja sä oisit voinu vaiks leikittää mua *punastuu*.

Mukavaa jatkoo sulle, rakas Söpöliini toivoo sun oma Höpöliini, hih...