torstai 6. marraskuuta 2008

Sisaret hennot vaaleat - ja yks brindle

Juu, meiän äiskä kävi tännään hammaslääkärissä. Ja siltä poistettiin hammas. =:o Hammaslääkäri oli määränny sille tämän päivän saikkua ja onhan se passauttanu iskällä! =;o Tosiaan, meiän iskä tuli tiistai-iltana tänne maalle, kiva kiva kiva! :)) Mutta äiskään vielä.. Ei tuo äiskä hirviän kipiä oo ollu, sillä ei vain kestä kumarrella eikä nostella mittää (ees mopsuja, kuvitelkaa!!). Illalla ku äiskä laittausi soffalle kattomaan Pik Rätöriä (suomennos Lontoon kielestä, Big Brother), me päätettiin, että äiskä kumminki tarvii vähäsen vierihoitoa, oli se sen verta surkeena. ;) Niinpä me tehtiin papan kahen hengen soffasta semmonen viijen hengen soffa. ;) Tietty Miinalla vanhimpana oli ihan etuoikeus antaa äiskälle ihan lähivierihoitoa äiskän kainalossa, ja sitte seuraavaksi vanhimpana Sallilla Miinan vieressä. Mutta sitte tuo ikä- ja ARVOjärjestys meni kyllä päin rinkkalaa, kun Iines laittausi lähemmäksi äiskää kuin mää. Mulle jätettiin vain jalkopääpaikka äiskän hikist.. siis hienojen villasukkien vieressä. Mutta tulipa hoidettua äiskää ihan porukalla! :)
Maailmalta kuuluu hienoja uutisia: Mutin ja Ruutin vauvat pärjäävät paremmin ku hyvin uusissa kodeissaan. :)) Hienoa, ei tarvii tuon äiskän huolehtia paaperoisten pärjäämisestä. Terveisiä vain Urholle, Emma-Kyllikille, Aatulle, Yamille ja Nemolle!
Ai niin, pittää kertoo yks kepponen, mikä me tehtiin äiskälle toissapäivänä.. ;)) Tuohon meiän lähelle on ilimestyny mystisiä metsätyömiehiä koneineen. Niillä on asuntovaunu papan pellon reunassa. Oltiin toissa päivänä lenkillä, äiskä sauvaili ja me rimputeltiin irti. Palatessa, kun tultiin sen asuntovaunun ohitte, niin sattupa ne metsien miehet olemaan vaunulla ja ovi ulos asti auki. No kai jo arvaatte mitä me tehtiin?? No tuttavuutta tietenki! ;D Sinne me mennä porhallettiin asuntovaunuun sisälle hippulat vinkuen ja äiskä huus tiellä ku palosirreeni, että "Tytöt, takasi sieltä!!" No eihän me meinattu malttaa lähtiä, kun siellä oli uusia potentiaalisia rapsuttelijoita. ;D Me yritettiin äiskälle, että tuu tänne, täällon kivoja miehiä, mutta sillä oli vissiin kotia kiire iskää oottelemaan, kun se vaan pisteli sauvoilla etiäpäin menemään.. No sitte me tojettiin, että jättää se mokoma meiät tänne, niin pakko oli lähtä hiliputtelemaan äiskän perrään ja sanoa niille metsätyömiehille heipat. Ei ne onneksi näyttäneet panevan pahakseen meiän kylästelyä. ;)
Antero-hanimussukka... Kun sitä yhteistä kotia on suunniteltu, niin tuommonen asuntovaunu olis kuule kätsy! Se oli oikeen viihtysä ja siinä olis tilaa meille ja meiän lapsille. Ja sitte, kun lähettäs koiranäyttelyyn, niin sen vaunun vois nakata auton perrään ja koti olis koko aika matkassa. Ei tulis koti-ikävä. ;) Varsinki kun olis oma ihana kultanen sulonen Antero-Armas kainalossa... *huokaus* Pusuja mussukalle!
Muille muuten vaan heippa! Päätän raporttini vierihoito-osastolta tähän.
t. Tyy-ne, sisar hento vaalea
Jk. Jos te ihmettelettä, että kuka se on se sisar hento brindle, niin joo, kyllä se on tuo Iines (tai Eines, niin ku iskä sitä nykyään puhuttellee, vissiin jotaki ulukomaan murretta :D ). Vaikka se usseimmissa kuvissa näyttääki musta-valakoselta (hih, siitä ei saa värikuvia olleskaa!! ;D ;D ), niin kyllä sen virallinen väritys on brindle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... jos Mutti ja vauvat olis vielä ollu tuossa antamassa vierihoitoa niin se olis tuo mami ollut ihan lituskana - soos niinkuin mahtunu kulkemaan saranapuolen kautta ovissa *hekottelee* marsu

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne Rakas, ku sä oot fiksu flikka. Tollanen asuntovaunu meen pittää ehottomasti hommata, ku sillon ei oikeesti pääsis koti-ikävä yllättää. Siinä sit voitas reissata pitkin ja poikin muailmaa vauvojen kaa. Mä meenki kertoo iskälle, se ku on autonkuljettaja ihan niinku ammatiltaan, et se saa alkaa meen kuljettajaks. Wau, tästä tuleeki nastaa ;).