lauantai 4. lokakuuta 2008

Noon jo neliviikkosia!

Myöhästä lauantai-iltaa, klo 23.45! Me ollaan sihteerikköäiskän kans tämmösiä yökyöpeleitä, vaikka täällä maalla assuissa tuon mammanki vuorokausirytmi on kääntyny kovastikki normaalimmaksi..

Mutin ja Ruutin rakkautenhetelmät täytti tännään jo nelijä viikkoa näin elläintenpäivän kunniaksi, joten hyvvää elläintenpäivän iltaa meille kaikille! :) Myös noille kakaroille, jotka näyttää taas lissääntynneen... Nyt niitä on jo seittemän! Siinä ne sulassa sovussa viekutellen nukkua köllöttää. :)




Emma-Kyllikin tulevan kodin porukat Satu, Tomi ja Roosa kävivät tännään kattomassa meitä. Niin ja noita pentuja siinä samalla.. Mutta mää tiiän, että mopsien oikiasti ne tuli kattoon ennen kaikkea mua.. Satu autto äiskää kakaroitten kynsien leikkaamisessa ja neliviikkoskuvien ottamisessa, että kiitoksia vain Satulle siitä, ja koko komppanialle kiitokset käynnistä!

Hukkis-pukkis-pökkis paino tämän aamun puntarissa jo 1333 g!




Tässä 1192 gramman eestä Emma-Kyllikin naisellisia muotoja.



Rupsutin-pupsutin paino 1300 g.



Yami-namipojalle vaaka näytti 1190 g.



Peukaloinen on edelleenki peukaloinen ja paino 967 g. No kohta silläki paukkuu kilo rikki!



Tässä on Emma-Kyllikin tuleva emäntä Roosa :) Ja tietty Emma-Kyllikki ite sylissä.




Joo, me aletaan ottaan Iineksen kaa vielä iltavillit mamman sängyssä. (Ja mamma tykkää!) Sitte pistetään pyllynsilimät kallelleen ja aletaan katteleen unia. Mää aion katella semmosia sulosia Antero-unia... *huokaus ja lentopusu Anterolle*
t. Tyy-ne

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä d-rapun Mayalta ja Moonalta! Täällä on kovin hiljaista kun ei mopsin haukuntaa kuulu, ja Maya ja Moona eivät oikein osaa...

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne ku on lutusii noi rakkautenhetelmät. Onnittele niitä munki puolest. Teil tuntuu siel maalla toi lisääntyminen onnistuvan, hih… Mä muuten aattelin sua taas koko viikonlopun *iso huokaus *. On se niin väärin, et sä oot siellä kaukana ja mä täällä, ku voitas ihan hyvin olla kylki kylkeeki vasten. Pitäsköhän Pressan puuttuu asiaan, ku täähän on varsinaista anterorääkkäystä, nyyh… Mut koitetaan ny kummiski kestää. Kyl se päivä viel meilleki koittaa, et päästää pusuttelee ihan livenä. Sitä ootellessa miljuuna virtuaalipusuu sulle Tyyne sinne jonnekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tyyne! Onko sihteeriköllä liikaa muita aktiviteetteja kun ette ole jutustelleet täällä kohta kahteen viikkoon?!? :) Minä käyn tämäntästäi täällä kattomassa että oisko uusia juttuja ja kuvatuksia tullu... Pitänee vissiin tulla henk.koht. kattoon teitä sinne mummulaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, piti tupsahtaa tänne lueskeleen pitkästä aikaa...mitä teille? Käyppä kattoo meijän kuulumiset kans =)

Arvaappa kelle tullee taas uus kakara!!!?? =D