sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Ylleisön pyynnöstä: ällöjä vauvakuvia... ;)

Joopa, eihän se auta, kun antaa sitä mitä ylleisö toivoo.. Erityisesti marsu. ;) Elikkä Mutin ja Ruutin rakkautenhetelmät täyttivät eilen kaks viikkoa ja mammahan ottamaan kaksviikkoskuvia..

Ensin heela komppany:



Hukkis-poika




Emma-Kyllikki





Rupsu-poika






Yami-poika
(Yami menee Miska-enolle kaveriksi)



Peukaloinen, poika hänkin





Että semmosia ällötyksiä. ;) Ja me ei vieläkää päästä niitä hoitamaan, Mutti-mamma sannoo ISOSTI, jos yritettään pentuhuoneeseen... Nuo on kuulema mahottomia rellukoita. Suurin Hukkis painoi kahen viikon ikäsenä jo 700 g. =:o Pienin Peukaloinenki paino yli 500 g. Äiskästä se tuntuu kuulemma kuitenki pikkupojalta, vaikka on ihan normaalin mopsinpennun kokonen, samoin kuin Yami. Nuo muut on ylisuuria rellukoita. ;) Kattokaa ny, kun ne rellottaa masut ratkeamaisillaan tissityksen jäläkeen! =;o



Peukaloinen



Hukkis



Emma-Kyllikki


Semmosia pötkylöitä nää. Ja sitä työharjottelujaksoa ootellessa mää voinki alakaa haaveileen mun ja Anteron tulevista rakkautenhetelmistä... *huokaus* Sunnuntaisuukkoja vaan Anterolle ja halirutistus!
t. Tyy-ne

2 kommenttia:

marsu kirjoitti...

Kiitos Tyyne ällöistä kuvista ;-) Onks toi Yami jotenkin värivikane ko on ihan eri näkönen ko noi toiset? *hih*
Soot kyl niin kaunis ja Antero komia että teijän vauvoista ei varppina saa mitään ällökuvii!

Anonyymi kirjoitti...

IIK Tyyne miten ihanii kuvii. Mut aattele miten nättei ne meen tulevat vauvelit on. Siin on oksat pois einarin joulukuusesta, ku meen pentue näkee päivänvalon. Usko pois *iso pusu*.