torstai 11. syyskuuta 2008

Koko suvun synttärit

Syntymäpäivä äidin unhoon ei jäädä voi...

Eli hyvää 3-vuotissyntymäpäivää mun Kinkku-äidille, Salli- ja Mämmi-tädeille sekä enoille Miska, Nestori ja Frank! Onnea myös Miina-mummulle ja Sulo-papalle, kun saitte aikaan noin kivan katraan. Ilman teitä ei olis minuakaan. ;) Synttäri-Salli ei vain ollu järin innokas poseeraamaan...


Sallin synttäreiden kunniaksi äiskä teki pannukakkua ja meki saatiin sitä. Vähänkö se oli hyvvää ja iiiiihanan rasvasta! *slurps* Sitte iltaruualla me saatiin synttäriherkuksi hirven munuaista, namskis! Äiskälle tuli tännään postissa nelijä näytepakkausta uutta mopsinappulaa, mutta ei se aio kuulema alkaa sitä meille ostamaan. Se perustelee sitä sillä, jotta jos mopsin erikoisnappulaa on alettu tekemään siksi, että mopsin on hankala tarttua ruokaan (????), niin meille kuulemma pitäis ainaski Sallille ja Miinalle olla semmosta nappulaa, johon olis hankalampi tarttua, että ne söis vähemmän ja pysyis linjat kurissa..
Antero, unelmieni trinssi, valjastappa se valakonen ratsusi ja tuu pelastaan minut... *huokaus* Nimittäin Iineksen hampailta. Siis tuo kakara ottaa niin kipiää kiinni poskesta, kun pelataan, että nyt on poskessa tsiljoona hampaanreikää ja poski turvoksissa. *nyyh* Äiskä sitä hoitelee nelijä-ässä-tervatöhnällä. Ressifinninki on pukannu vasempaan ylähuuleen. No säilyypähän tasapaino, kun oikia poski on turvoksissa!



Minna-kasvattaja laittoi tännään äiskälle sähköpostissa kuvan Iineksestä. Minna otti sen silloin, kun oltiin käymässä Kinkku-äitin luona Vieremällä. Kaiken maaliman kouhotuksia tuolla Iineksellä... Sillon se suunnitteli alakavasa arkenttiinalaiseksi tankorimatonnaksi, kuten kuvasta näkkyy. Ei puutu ku röyhelömekko päältä!



Mutta joo. Näkymisiin ja kuulumisiin! Anterolle hurjasti palijo kaipaavia lentosuutelmia sinne Epsooseen, hih.. *puspus* Ja oli muuten tosi hyvin selitetty tuolla kommenteissa ne mamman vauvajutut.. *punastus* Sää oot kyllä Antero niin viksu! Hih, vähänkö meiän vauvoistaki tullee sitte viksuja ja vilimaattisia. ;)) *halipusirutistus*
t. Tyyne-maitotyttö (paitti että tuossa tonkassa on kyllä vettä, mutta maitotyttö kuulostaa palijo paremmalta ku vesityttö, eiks jee?)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne rakas, onnee vaan kaikille asianosasille, jotka on vaikuttanee siihen, et sä rakas oot olemassa ja synttärionnittelui kans, vaiks tälleen vähä jälkikäteen.

Voi sua reppanaa, mitä sä joudutka kokee. Pitäsköhän mun oikeesti karauttaa teen pihaan ja ottaa vaiks hohtimet mukaan, ni kai mä yhden Iineksen hampaattomaks saisin. Mä en vois kuvitellaka tekeväni tollasta, mähän osaan vaan pussata (Fontero: nyt kyl tulee niin paksuu juttuu, että. Mistähän ne mun poskessa ja mahassa olleet miljoonat reiät mahto tulla, kysyn vaan). Höh Fontero, sä oot eri asia. En kai mä sua pussais, Tyynee vaan, niih!

Ai niin kiitos Tyyne kullanmuru pusuista. Pusut on vastaanotettu ja täs tulis takasi oikeen kunnon muiskaukset isojen halien kera * smack*.

Meen vauvoist muute tulee maailman viksuimpii ja sit Fontero on kade, ku seki saattaa täs akottuu ja niitten vauvat ei oo sit yhtään niin vilmaattisii, ku meiän, hih, hih… (äiskä: Antero ei saa olla ilkee, kaikki mopovauvat on aivan ihanii).

Oikeen mukavaa viikonloppuu sulle rakas haniböö ja Iinekselle terveisii, et hampaattomana ei sit syödäkkä muuta ku velliruokaa, hih…
(Fontero: Antero hyi, kukas ny on ilkee?)