perjantai 26. syyskuuta 2008

Vauvanhoitoa ja ruskaretkeä...

Tarvii varmaan hommata pitempipinnainen sihteeri... Blogi jää ihan päivittämättä, kun sihteerimamma reppii pelipaitasa hittaan nettiyhteyven ja vanahan konneen räpsyn kans. Se sannoo, että sillä ei oo aikaa istua tokottaa konneella tuntikausia Tyynen tarinoitten takia. Siis HÄH??? Mamma hei, asiat tärkeysjärjestykseen tai menee mamma vaihtoon!



Moona kävi viime viikonloppuna hoitamassa meitä ja mopsivauvoja. :)





Määki oon rohjennu nyt kattomaan vauvoja. *huokaus* Aatteles Antero, jos nuo olis meiän vauvoja... *toinen huokaus* Vaan millähän mää selittäsin sulle tuon mustan vauvan??? =;o Pusuterkkuja mussukka-Anterolle!





Miina-mummo on niin ihana, kun se menee kattomaan vauvoja, niin se alakaa heti nuolemaan niitä. Salli-täti on vähän sen näkönen, että "Aaawww, mitä nuo on??" No Iines on tietty siellä aina päällimmäisenä husseeraamassa, ku silimä välttää.. Hölömöläinen, se tönnii kauhiasti vauvoja kuonollaan ja läpsii tassulla, että leikkikää ny mun kaa!! Hömelö, kun ne kakarat on vasta vajaa kolomeviikkosia, niin eihän ne ossaa vielä ku vähän keskenään hammastella, iliman hampaita... Vaan Muttipa se on vähän niin ko roturasisti, kun se antaa kyllä minun, Miinan ja Sallin hoitaa vauvoja, mutta Iinekselle tullee heti lähtö, jos Iines mennee pentuhuoneeseen sillon, kun Mutti-mamma on siellä.




Piipaa oli Mämmi-Koiran kans meillä yökylässä viikolla. :) Olipa kiva nähä pitkästä aikaa! Käytiin sitte ruskaretkueella tuolla jokirannassa ja mettässä.





Meitsi vois kyllä oikiastaan osallistua johonki rantatyttökissaan... ;)



Toki Miinassa ja Sallissaki olis rantatyttöainesta. ;))




Sitte me juostiin pellolla...







..ja Salli ja Miina paini ja hammasteli lenkin varrella.






Sitte me mentiin mettään. Salli, Miina ja Mutti innostu syömään puolukoita. Ensin Miina:




Sitte Mutteri:








Eilen, kun me Miinan ja Sallin kans asetuttiin sohvalle ottamaan päikkäreitä, niin johan se Iines taas keksi älynvälläyksen...



Mamma ei oo saanu ostettua meille tänne lelukoria, niin meiän lelut on sitte pesuvajissa. (Aikamoinen älynvälläys tuoki kyllä...) No, Iines vissiin kuvitteli olevasa meiän uus pehmolelu, kun se meni nukkumaan siihen leluvatiin...



Sellanen viikko meillä on ollu. Huomenna nuo Mutin vauvat täyttää kolome viikkoa. Saapa nähä joutaako se tuo sihteerikkömamma sitte laittamaan kuvia tänne penskoista vai onko se muka olivinnaan taas niin kiireinen...

Mukavaa viikonloppua kaikille Tyyne-faneille, erityisesti hanipuppelispusupoika-Antero-mossukkamussukalle! *puspus*

t. Tyy-ne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii Tyyne, ootpas hyvän kuvan ottanu Miinasta ja Sallista! Kassoin jotta mikä ihmeen töyhtö tuolle mopsurotuiselle on kasvanu keskelle päätä - ihan ko lehmän tukka - ja sit tajusin jotta se on sen toisen mopsurotuisen tonitsi!

Kuvia odotellen
-marsu-
*jonka kummihauva täyttää just tänään kaks vuotta*

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne sentään, ku on upeita kuvii. Mä kans haaveilen niist meiän vauveleista, enkä mä niin kranttu oo, et kyl siel yks somaliki voi olla joukossa. Oon katos tottunu tollasii mustii kattelee, et kyl neki ihan mopsista käy, ainaski joskus, hih... Isot pusuhalit omalle mussukalle.