tiistai 31. maaliskuuta 2009

Mummoa ne ei vuojet paina!

Se tuo mun Miina-mummo on semmonen nuorekas ja teerevä mumma vielä. :)) Sillä on tännään 7-vuotissynttärit ja mamma on niin ku nuoret likat! :) Aatella, ennen vanahaan on kuulema tuon ikäsenä päässy jo veteraaniluokkaan näytelmissä! =:o Vai veteraani... Miina-mummohan on parraassa iässään. :))

Miinan synttäreitten kunniaksi me saatiin maksalaatikkokakkua, jossa oli nakinpuolikkaita kynttilöinä. Miina oli kyllä vähän epäluulosen näkönen kakun suhteen... ;) Mutta kyllä se kakku sitte lopulta maistu, meille kaikille. :) Ja Jesse-kissa sai synttäriherkuista nakkeja.

Mutta annetaanpa päivänsankarin nyt poseerata kakkuineen.








No mitä meille kuuluu muuta? No, Lellona on edelleen saikulla, ja siitä aasinsiltana, että äiskä on edelleen auttamattoman kiireinen. :( Eikä sen kiireitä yhtää helepottanu sekkää, että me oltiin likkojen kans viime viikolla maanantaista perjantaihin Oulussa iskälässä. Ei, äiskä mennä tohotti edelleen pää kolomantena jalakana ja höyläs Astridin kans Pudiksen ja Oulun väliä. Viikonlopun ne oli iskän kans sitte kurssilla ja me kortteerattiin Anja-tätin huushollissa. Päivät oltiin oikein kiltisti, kun oltiin keskenään. No irrotin mää Anja-tätin karvasista tossuista, joissa on molemmissa viis varvasta, niin kaks niistä varpaista, hih... ;) Mutta se on pientä, kun vertaa siihen, että Lellonalta puuttuu edelleen se toinen käsi!
Niin siitä äiskän ja iskän kurssista... Mää kyllä ihimettelen, että mitä kurssia ne oikein käy, kun ens viikonloppuna ne kuulemma opettellee käyttämään käsirautoja! =:o Ja pampuistaki oon kuullu jotaki puhuttavan.. Ei taia olla lasten eikä mossujen kateltavaa touhua se, jos ne alakaa kotosalla reenaamaan! :o
Viimesenä, muttei missää tappauksessa vähäsimpänä asiana =:o Antero-kultamussukalle halipuspus ja kaipaavia etäsuukkosia. Mökkeilykautta ootellessa.. ;))
Pikaseen
Tyy-ne Tylleröinen

6 kommenttia:

Anja-täti kirjoitti...

Kuuleppas, Tyyne, pitäsköhän sun mennä Mopsien kouluun, kun sä et ossaa laskia! Niissä tossuissa OLI molemmissa 4 varvasta, niinkuin sullakin, ja molemmista olit repinyt yhden varpaan irti! Lisäksi molemmissa tossuissa on yksi varvas melkein irti! Ens viikonlopuksi aion kyllä laittaa tossut vaatehuoneen ylimmälle hyllylle, jos aiotte silloinkin tulla tänne kortteeriin, ettet revi kaikkia varpaita irti, muuten tossutkin joutuu saikulle! Melko vähillä töillä ne kyllä pääseekin, enimmäkseen ovat nukenvaunujen korissa, Julia vaan joskus täällä käydessään kävellä läpsyttelee niillä. :)

Virve-täti kirjoitti...

Hurjan paljon onnea Miina-rouvalle!! :)

Aku, Vilma ja Meijän Mamma kirjoitti...

Olimme nin noista tossuista tuohduksissamme, ettemme hoksineet onnitella Miinaa eilisen synttärin johdosta! Nyt laulamme kuorossa Aku, Vilma ja Anja-täti, se on oikeesti Meijän Mamma, Miinalle laulun:
"Paljon Onnea Vaaaan,
Paljon Onnea Vaaaan,
Paljon Onnneaa Miina,
Hau-Hau-Onnea Vaaaaan, hau-hau!"
-Hih -menipä hienosti! :)

Tyy-ne kirjoitti...

Anja-täti: Suotakoon mulle se anteeksi, että en ossaa laskia vielä nelijään, saatikka viiteen, kun määhän oon vasta 1,5-vuotta. ;) Vaikka me ollaan kyllä koitettu Anteron kans harrastaa semmosta mopsien esileikkikoulua (pusuja vaan Antero-mussukalle!), mutta on tuo laskentopuoli jääny siinä koulussa vähän vähemmälle, hih.. ;)

Äiskä lupas ottaa ens viikonloppuna mukkaan karhulankaa ja ommella ne tossujen varpaat kiinni. :))

Miina, eilisen sankari kirjoitti...

Kiitoksia synttärionnitteluista! :)

Anja-täti: Mihin se Rane unohtu??? =;o

Antero, se Tyynen oma esileikkikoululainen kirjoitti...

Ihan hirveen pajon myöhästyneitä onnitteluja Miinalle. On se ollu Miinalla magee kakku.Pitääki pulista äiskälle, et ottaa mallii... Ja siinä sä Tyyne oot oikees, et meen esileikkikoulu ei tiiä numeroista mitään *punastuu*. Eikä meen koulussa opetella käsirautoika *hih*, mut pussaamista sitäki enempi *pusipusipusi* Rakas Tyyne mussukka...