keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Lellonan poikanen sairastaa...

....häntä hellikäämme,
lääkkehillä hoidelkaa
Lellona-ystäväämme...


Oih, voih ja nyyh! Mun rakkaimmasta rakkaimman (tietysti Anteron jäläkeen!!) leikkikaverini Lellonan käsi on irtipoikkisärkikatki! :(( Eikä äiskä oo joutanu hoitamaan Lellonaa kuntoon. :( Mutta kuinka kaikki kävikää...? Tarina alakaa oikiastaan jo toissa sunnuntaista, jollon iskä lähti täältä maalta kaupunkiin ja otti Iineksen mukkaan. Mikä vääryys TAAS! Minä sain jäähä maalle tylsistymmään... :( Mutta nyt onneksi Salli ja Miina alakovat jo vähän leikkiä mun kaa..

Iines oli iskän luona viime torstaihin saakka, jollon Iineksen Johanna-kasvattaja haki Iinuksen luokseen. Perjantaina Johanna lähti bostonkakkuneen Iines mukkaan lukien Tampereelle näyttelyyn ja meiän pikku kakara Iines pääsi lauantaina sitte pyörähtämmään kehässä elämäsä ensimmäistä kertaa! Ja ihan tyylikkäästi noin niin kuin tepyytiksi, tuloksena junnuluokan EH.

Sunnuntaina Johanna tuli sitte tuomaan Iinusta kottiin ja voi elämä, miten Iineksen ego oli kasvanu sillä reissulla! =:o Hittiläinen, se löi heti etutassua MUN niskaan ja sano GRRRRRR...!! Ja mää ihan, että anteeksikunmääoonolemassa nolona... Sitte se pullisteli Miina-mummollekki! Äiskä ja Johanna totes, että Iines tais reissullaan löytää sisäsen bostonisa, kun vietti muutaman päivän bostoniseurassa. Se mokoma vissiin tajus, että se ei ookkaa ite MOPSI..!! =:o No, pullistelut jäi vielä samalle illalle sikseen ja elämä asettu taas tuttuihin turvallisiin uomiisa.

Johannalla oli mukana Iineksen sisko Sippe, Iineksen äippä Diiva, paremmin ehkä Nakkina tunnettu ;) ja Iineksen pappa Iiro, joka on siis Nakin iskä. Ja mun Lellonalleni kävi semmonen työtapaturma, että se joutu kaikkien kolomen hampaisiin yhtä aikaa ja Lellona-paralta meni käsi poikki! :( Että kiitos vaan käynnistä Nakki, Iiro ja Sippe, ja Lellonan raatelusta, pah... Ei kun mopsien oikeesti, tosi kiva, kun kävitte. :) Kyllä tuo Lellona tuosta vielä kuntoutuu, kunhan äiskä kaivelee karhulangan ja silimäneulan essiin. ;) Tosin Antero-kultamussukkainen vois kyllä tulla tänne meille velihentovalakoseksi hoitamaan mun Lellonaa. Ja samalla vois hoijella tuota mun sytäntäki, kun seki on ihan rikkipoikkisärkikunnossa tästä jatkuvasta ikävästä... *kaipaava huokaus* Kaukosuutelmia Anterolle!

Vitsit, että Sippellä oli makee villapaita! Kattokaa nyt, tästä mää oon kyllä vähän kade... Niin rinsessamainen!





Äiskä intoutu pitkästä aikaa ottamaan kuvia. Hyvä meiän äiskä! (Mokomaki laiskimus...) Tässä Iines, Nakki ja Sippe.




Katso, kenguru loikkaa! Oho, ei kun se oliki Sippe...





Tässä mää ja Sippe



Ja Sippe. On se hyvä, että siinä on ees vähäsen tuota mustaa. Muutenhan sitä ei erottas lumihangesta. ;))





Ja Iinuksen Nakki-äippä :)






Ja Iiro-pappa :)





Me käytiin Salli-tätin kaa näyttään noille bostonkakkuille poroja.


Mutta vaikutti vähän siltä, että niitä kiinnosti enemmän porojen papanat ku porot...





Sitte me tultinki sisälle. Ja äiskä innostu kuvvaamaan Iiroa..






Iiron selekää alako hurjasti raapututtaa ja se kynsytteli sitä pirtin mattoon. :)
Tuuuuuuooooooosta noin......




...ja sitte tuosta kohtaa...




...ja vielä tuostaaaahhhhhh......





Tekipä terrää! Nyt vois leikkiä vaikka pallolla! Ja Iiroahan ei touhuissa 10 ikävuotta paina niin missään. :)






Blääh, eikö kukkaa ala mun kaa palloileen...




Tapahtuskohtan tuolla ulukona mittää mielenkiintosta... Kurkkaanpa ikkunasta.





Välillä sitte vähän muitaki ku Iiroa... Äiskä tykkää ihan hulluna tuosta Sippestä. Ja onhan se nätti tyttö, sievä ku sika pienenä. ;))





Sippe hoitaa Nakki-äiskää Johannan sylissä.






Iines ja Sippe






Että me oltiin Salli-tätin kaa väsyneitä, kun niin touhuttiin bostoninterroristien kans!





Ja jos joku nyt ihmettellee, että missä Miina-mummo oli, kun ei näy kuvissa, niin Miina oli sen verta ärripurripäällä, että Miina vietti melkiistä koko bostonkakkujen vierailun ajan kamarissa piilossa... Mokomaki mököttäjä! ;)
Tarinoi pitkästä aikaa
Tyy-ne

3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Olisi kyllä pitänyt olla näkemässä tuo bostoninterroristijoukko, kun tietää millainen määrä energiaa jo yhdellä on niin millainen kaaos siellä on ollut neljän terroristin voimin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaisia paranemisia Tyynen lellonalle! Toivottavasti teidän pehmolelujen sairasklinikka on nopeampi parantamaan potilaan kuin meidän. Meidän klinikalla on pitkäaikaispotilaita jo kaksikymmentä, tuo tohtori-Akka on aika huono parantaja tai ainakin kiireinen. Hienoja kuvia on teidän mamma ottanut meistä. Vaikka helppohan se on saada hyviä kuvia, kun on näin komeat mallit poseeraamassa :-) Iinekselle terkut, että toistekin voit tulla meijän matkassa Tampereelle. Oli kiva reissu!

Anonyymi kirjoitti...

TYYYYNNNNNEEEEE.... Mun oma rakas kaukomussukkapussukka *pusipusipusipusi*. Mä meen heti ettii sitä neulaa ja lankaa ja tuun juosten hoitelee potilaan kuntoon, niih... Ja laitan bostonkakullekin noottii, et mun Tyynelle ei sit äristä, höh...

Potilaasta huolimatta, ni on teil varmaan ollu kivaa, ku noin hienoi kuviiki on otettu. Mäki tylsistyn täällä, ku Fonterolla ei oo oleskaan samanlainen huumorintaju ku mulla. Se vaan haluu istuu ja tuijottaa jotain teevee masiinaa....

Mut Tyyne, toi kesä ja varsinki kesäyöt on pian tulossa, ni eiks me voitas ottaa pikku etäisyyttä näihin meen laumoihin ja viettää sellanen vanhanaikanen latoyö, jossain kaukana, mis ei ois bostoneista tai fonteroista tietooka. Aattele ny, kesäyö, sininen taivas, kutittavat heinät ja sä ja mä ihan kahesteen, AAH... *punastuu*. No ainahan voi haaveilla, ku meillä toi natsiäiskä pitää sellasta vahtii, et ei sen valvovan silmän alta taida karkureissut onnistuu, oli niitten tarkotus sit mikä tahansa, nyyh...

Eipä tässä auta ku koittaa kestää. Mä lähetän sulle, rakas Tyyne, miljoona lämmintä (fontero: kuumiihan noi on) ajatusta ja biljoona pusuu lisäks. Kyl se tästä...

Rakkaudella Antero, se Tyynen oma