keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Ne surullisen kuuluisat tossut....

Joo, Anja-täti lähetti mulle sähköpostissa kuvia, että kiitos niistä! Kuvissa komeilee ne surullisen kuuluisat tossut. Ne, joista kummastaki puuttuu nyt jostai kumman syystä kaks kynttä. ;)

Tässä ne on koko kommeuvessaan, vielä täydellisine kynsineen:



Ja tossumannekiinina toimii Julia. :))


Ettei ne vain olis ihan pikkusen liian isot Julialle???? =;o




Äiskä ihan oikiasti, aikuisten oikiasti, aikoo ottaa viikonloppuna karhulankaa matkaan ja ommella ne irtirevityt kynnet paikolleen. Niin ja sitte äiskä on aikonu ottaa mun Lellonanki mukkaan ja saattaa senki taas työkykyseksi! Niin ja Anja-täti, jätäppä oNpelukonekki saapusalle, niin jos se tuo äiskä sais paikattua niitä varkkujaki, lopultaki... ;))
Mutta tossuista lissää juttua... Tehän muistatta taannoin, ku iskä toi äiskälle ne tossut tuliaisiksi ja iskästä tuli äiskän oma tossusankari? No, se tarina ei loppunu siihen, mää en vain oo ehtiny (ja muistanu) kertoa tälle tarinalle loppua...
Sitä seuraavana viikonloppuna, kun äiskä iskältä tossut sai, ne kävi tansseissa siellä paikallisella nuorisoseuralla. Äiskä oli siellä töissä ja iskä viin... siis viihteellä. :) Siellä ruukataan järjestää aina arpajaiset ja äiskä ja iskähän osti arpoja tietenki. No, äiskä voitti kokonaisen leipäjuuston, joka tuli ei-niin-tarpeeseen, äiskä kun ei kauhiasti välitä leipäjuustosta, mutta olihan tuota meillä onneksi muuta porukkaa, joka juuston tuhosi. :) Iskä osti kans arpoja ja iskä voitti (äiskälle ;)) ) semmosen mosaiikkilampun ja arvakkaapa mitä muuta??? No tietenki TOSSUT!!! :)) Äiskä oli justaansa ennen arpajaisia niitä tossuja hypistelly ja oli haaveillu, että olispa siinä hyvät tossut! Kas, kun niissä oli pohjissa jarrut, niin kyllähän nuin vanahalle ja huonoliikkeiselle ku meiän äiskä, pittää olla jo jarrutossut! Ja niinhän se iskä tosiaan ne voitti arvasta. :)) Eli meiän iskä on nyt meiän äiskän ihan kaksinkertanen tossusankari. :))))) *pusuja ja haleja Meiän Iskälle, meiltä kaikilta*
Ja kun nyt päästiin Meiän Iskään, niin voi mikä riemu ratkiaa, kun Meiän Iskä tullee taas viikonlopuksi MEIÄN luo. :)))) Me kaikki niin sitä aina ootetaan! :)) Onhan siinä se huonompi puoli, että päivät äiskä ja iskä opettellee käyttämään niitä käsirautoja, mutta saahaanhan me ees illat nauttia iskän seurasta. :))
Iskää ootellessa ja etärakas-Anterolle halipusumuiskuja lähetellen
Tyy-ne, the tossujentuhooja ;)
Jk. Ja arvakkaa vielä mitä?? Meiän äiskällä on huomenna VAPPAAPÄIVÄ!!! Sillä ei oo ollu vappaata 1,5 viikkoon, tai oli sillä viime perjantaina, mutta senki vappaapäivän se oli töissä... kumma vappaapäivä se... Mutta huomenna äiskä on ihan meitä, IHAN VAIN MEITÄ varten kotona, kotona, kotona, jiiiiiihaaaaaa...!!! :))
Jk2. Mervi, Marjo ja Julia: äiskällä on sitte Anja-tätin lupa käyttää nuita kuvia Tyynen tarinoissa. ;)

3 kommenttia:

Se Tyynen ikioma Antero, tuleva kahlekuningas? kirjoitti...

Hih Rakas Tyyne, hyvvää jälkee oot tehny kynsien kaa. Mistä sitä tietää, vaiks tossut ois ruvennee kynsii sua, et hyvähän sitä oli ennakoida tilanne, ettei mun rakkaalle haniböölle pääse pipi yllättää...

No kyl teen iskääon lykästäny, ku on päässy tuplatohvelisankariks. Pitäsköhän munki ettii jostai sellasii arpoja? Ei muuten, mut ku mun iskän reiskat alkaa vedellä viimeisiään, ni mä en enää tykkää pitää niitä luunpidikkeenä, ni pitäs saada sille kans vähä ehommat menopelit, niih...

Mut se on hyvä, et me ei tarvita tossuja tassuihin (äiskä: ois kyllä ihan hyvät vesikelillä), mut tassuraudat vois kyl vähä kiinnostaa, hih... Mitäs Tyyne jos vähä vaklaat miten ne kaksjalkasilla toimii, niin... Äh, mitäs mä taas ajattelin (äiskä: et mitään).

No mutta kuiteski, pidä lystii iskän ja äiskän kaa ja aattele mua lämmöllä. Tässä lähtee sulle miljuuna kaipauspusua, et ole rakas musukka hyvä *pusipusipusipusi*.

marsu kirjoitti...

Onhan niissä äiskän ja iskän käsiraudoissa semmoiset vaaleenpunaset pehmopäällysteet, eiks ookin?

Anja-täti kirjoitti...

Tuo mannekiini Julia on kyllä kasvanut tosta jo vähän isommaksi neidiksi, jo 4-vuotias, ja tossut taitaa olla oikeesti Julian äiskän, kummisedältä saadut, mut ne on vaan jääneet tänne mummun luokse asumaan! Mut kuten kuvista näkyy - ne on yhden koon tossut - ne sopii mummullekin ja on se tietenni Tyyneki yrittäny niillä tepsutella mut eivät oo pysyny tassuissa niin viin..vihapäissään repi sit ne kynnet irti! Mut Äiskäs on luvannu ne korjata, vaikka oli muka unohtanu omat karhut kotiin mut kyllä mummun kaapeista aina karhua löytyy.. :)
Tyyne, muistappas olla sit viikonloppu ihmisiksi eiku koiraksi täällä varakortteerissa, ja pidä komentoa muillekin terroris..terriereille ja mopsuille! Kivat viikonloput teille ja kerro sit mullekin, millaisia käsirautoja Äiskä ja Iskä ovat kursseilla käyttäneet (ja toiko ne niitä tänne yön ajaksi koekäyttöön...)ja kysy et voisko ne jättää ne tänne..! :)