keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Ihme jouluhössötystä...

Joo'o, se on menny sekasi. Meiän äiskä. Hössöttää jostai joulusta. Ja nakkelee pitsiverhoja ja jouluvaloja Sallin ja Miinan niskaan, kun ne miessähuoletonna nukkua köllöttävät sängyllä. *huoh* Yritti se houkata minua ja Iinestäki tuohon muka poseeraamaan, mutta mehän ei Iinuksen kans mokomiin hömpötyksiin aleta!



Nysse sitte laitteli ne ittesä ikäset (eli ikivanhat, hih..) joulutaulukki seinälle. Tämmösiä ne on:









Äiskä kyllä väittää, että nuo on vielä vanhempia kuin se, mutta haloo, voiko mikkää tai kukkaa olla oikeesti vanahempi kuin tuo meiän homekorva?? Hih.. :))
Kaiken huipuksi meiän äiskä valittiin paikallisen nuorisoseuran johtokuntaan. Joku tässä nyt kyllä mättää, ku paremminki tuolle meiän äiskälle passais semmonen vanhaisoseura... Mutta onkohan se tosiaan niin ku joululaulussa sanotaan, että "jo vanhaki nyt nuortuu" ja tuolle meiän äiskälle olis käyny niin... hmmhhh....? On se kyllä sen verta ahkeraan laukannu siellä NS:n riennoissa, että kyllä tuon ikästen naisimmeisten pitäs pysyä kotona kutomassa vaikka villasukkia. Tai hoitamassa mopseja. Vaan se pittää kyllä meiän äipän puolustukseksi sanoa, että usseimmiten se on ollu työhommissa niissä NS:n pittoissa, että ei kait sille vissiinkää oo mikkää juoksuaika tullu. ;) Sitä se oottelee paremminki mulle ja Iinekselle, sitä juoksuaikaa. Vähänkö me Iinuksen kans sitte juostaan! :)) Että terveisiä vaan Antero-hanimussukkahöpsykkäpupsukalle. ;) *puspus ja halit päälle*
Olokaahan kiltisti, joulu on jo ovella....
t. Tyy-ne-tonttutyttö

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä oon jo (ylläri,ylläri!) oottanu et millon se tyyne joutaa jouluturinoita kirjotteleen... :) Hässäkkää on näköjään liikkeellä vähän joka suunnalla, täällä on kyllä olosuhteisiin nähen ihmeen rauhallista,ku tuntuu että lähes kaikki on niitä meijän mammam juhulia varten jo valamiina, kahvinkeittoa ja syötävien esille panoa lukuun ottamatta! No onneksi näin hyvällä mallilla on hommat ku mullaki piti alakaa nyt justiin romuskaa sairastaan että piti kävästä tänäaamuna lääkäri-tätin luona lomaa ja lääkettä hakemassa... :( Mutta tässähän sitä on hissukseen hyvä laitella huushollia vielä kuntoon... Juliaki tulee huomenna äiskänsä ja mörkön ja mervin kans tänne meille!
Jännittävää joulun odotusta sinne mummulaan!

marsu kirjoitti...

Kuule Tyyne-typykkä, kuuluukos se teidän mami jo marttakerhoon? Siel ne kato sukkia neuloo ihan koko ajan - vissiin...

Rauhallista joulunodotusta sinne koko teidän poppoolle!

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne mun oma Joulutytteli. Hössötystä se on ollu meiläki. Äiskä on menny ihan sekasi eikä osaa keskittyy olennaiseen, siis muhun ja Fonteroon tietty vähän kaa. Eilenki se soitti hädissään iskälle, et siltä on pankkikortti kateissa, niinku iskä joksiki kortiks vois muuttuu. Ja sit siin vaihees, ku iskä oli työllä ja vaivalla ettiny pankin puhelinnumeron, ni äiskä soittaa, et no hätä, kortti löyty. Ihme touhuu noil kaksjalkasilla.

Mut Rakas Tyyne, mehän ei hössötetä, me vaan pusutellaan ja nautitaan Joulusta *pusipusipusi*.

Ja lähetäppä anopille onnittelut nimityksestä. Täs pitää alkaa oikeen kulkee rinta rottinkilla, ku on noin osallistuva anoppi.

Isoin halipusuterkuin Sun ihan ikioma Jouluantero