maanantai 22. joulukuuta 2008

Ihan omat bileet...

Onnea Anja-tädille syntymäpäivän johdosta! :))


Anja juhlisti synttäreitään lauantaina ja tietty äiskä, iskä ja pappa lähti sinne juhlimaan. Ja meitä ei otettu mukkaan, mikä vääryys!! No, mehän ei jääty sitte ihan toimettomiksi, mitäs läksivät iliman meitä... Mehän pistettiin Miinan, Sallin ja Iineksen kans ihan omat bileet pystyyn! ;) Äiskä oli teheny nuita tonttuhommia päivällä (vaikka ainahan se on melekonen tonttu, ei vain jouluna) ja se oli jättäny lahjanauhavaraston pirtin pöyvälle. Iineshän on niin näpsäkkä tyttö hyppäämään, että vaikka ne muka siirtää penkit pöyvän alle ja sohvan hiiiiiiirviän kauas pöyvästä, niin Iines roikasee sinne suoraan lattialta. Niinpä mää sannoin Iinukselle, että mees hakeen tuo lahjanarupussukka, niin kääritään vähä lahjoja... Ja Iineshän haki! Niinpä me sumpattiin pitkin pirtin lattiaa ainaski kilometrin verran sitä lahjanarua. :)))) Seuraavaksi me otettiin yks sanomalehti käsittellyyn ja tehtiin siitä semmosia pieniä joulukoristeita, pitkin lattiaa.. Sitte sai vessapaperirulla ja sen hylsy hillitöntä kyytiä! :D Ja pisteenä iin päälle, me petattiin äiskän peti uusiksi. Aateltiin, että kyllä sen tarvii vaihtaa jouluksi lakanat ja vähän autettiin sitä repimällä sen lakana melkiistä kokonaan lattialle. Jostai kumman syystä porukat ei oikeen tykänneet meiän joulukoristeluista ja lakananvaihossa auttamisesta... Ihme juttu. Mutta mukavat oli pirskeet, meilläki! ;))
Äiskä on leiponu tännään taas rieskaa ja sitte torttuja ja kakkuja kans. Huomenna se aikoo tehä joulupullaa. Jokohan se sitte rauhottus hössöttämästä, huoh...
Anterolle vielä tätäkin kautta hurjasti palijo kiitoksia ihanasta kortista sun omalta joulutorttutytöltäs ;)) *puspus*
Joulunalustohinoitten keskeltä Tyy-ne

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyy-ne, ei päästäny äiskä mua reissuun, epistä. Onhan sulla ollu kiva Joulu. Mulla on ollu, vaiks äiskäl onki kennelyskä tai joku muu tartuntatauti. Onneks ei oo meihin tarttunu. Miljoona pusuu ja halii sun omalta halimopsiltas ;).

Anonyymi kirjoitti...

Hirrrveesti Kiitoksia Tyyne-tytylle Onnitteluista! Minun mielestä viiskymppistä ei kyllä kannattas onnitella vaan paremminkin sanoa "Otan osaa"! :o(
Mutta kerroppas Tyyne, onko se totta, kun kuulin sellaisen huhun että sun sihteerikkös olis istunu Joulupukin sylissä aattoiltana? Vai onkohan tuo ees uskaltanu kertoa sulle siitä!!
Hyvvää ja oikein HAUskaa Uutta Vuotta sinulle, Tyyne, ja tietenki Miinalle, Sallille ja tottakai Inkullekin, vaikkei se rakettien räiske mitään hauskaa ookaan! Ehkäpä nähdäänkin aattona!
Hei hei, ja olkaahan kiltteinä, äläkää järjestäkö Mammallenne syränkohtausta!
Aku ja Vilma tuolta vielä huutelee teille hau-hau-terkkuja! :)