maanantai 20. huhtikuuta 2009

Raporttia reissun päältä...

Joo, ei oo TAASKAAN kuvia... Tuolle meiän mammalle pitäs ripustaa kamera kaulaan ja lukita se siihen vielä munalukolla. Taikka niillä käsirautoilla, kun se sais ne ekaksi hommattua.. ;) Mutta joo, laitetaan kuva Jessestä mein kotisivuilta.


Jesse-kissa nimittäin täytti viime viikolla 15.4. kokonaista 18 vuotta! =:o On siinä kissalla kunnioitetteva ikä! Soon niin palijo vuosia, että tämmönen nuori tytönhupakko ei ees ossaa ajatella miten monta vuotta se on...

Minusta alakaa tuntua, että me asutaan äiskän kans nykyään enimmäkseen Astridissa... Ei tarvihe mamman ihmetellä mistä niitä kilometrejä Astridin mittariin ropisee, kun se juhli vähän ennen Jessen synttäreitä Astridin puolivuotissynttäreitä ja 9000 yhteistä kilometriä.. :D Nytki me ollaan lähetty reissuun ainaskii kolome yötä sitte ja tässä ajassa äiskä on kerinny käyvä ihan ulukomailla asti! Tosin sinne se ei raahannu Astridia eikä meitä, vaan me oltiin hoijossa sen aikaa. Se kävi hakeen Haaparannasta 300 kiloa koiranruokaa. =:o Juu ei, ei me olla alettu suursyömäreiksi, meille niistä oli vaan 30 kiloa, muut meni koirakavereille. Sitte me hurruuteltiin reissu Oulussa ja käytiin eilen rehvaamassa mopsikavereita meiän entisessä koirapuistossa (ja taas olis ollu kameran paikka!). Tänä aamuna Oulusta palatessa me kyllä jouvuttiin sitte niin kummaan paikkaan, että oltiin me Miinan, Sallin ja Iineksen kans kyllä ihan kummissamme! =:o Äiskä pysähty välillä jonku ison hallin etteen, kävi siellä sisällä ja palas kahavikupin kans. Sitte me ooteltiin vähäsen aikaa, kunnes tuli semmonen kiva setä ja se hyppäs Astridin rattiin. Meille tuli jo vähän hätä, kun mamma jäi sinne pihalle seistä tönöttämmään, kun se setä lähti antaan Astridille kyytiä! Me alettiin haukkuun hurjasti, että hei, äiskä unohtu!! Mutta se setä ajo Astridin vain sinne sisälle halliin ja kas kummaa, meiän mammahan ootteli jo siellä hallissa meitä. Mikä helepotus! Vaan justiinsa, kun oltiin selevitty tästä säikähyksestä, niin sitte alako Astrid nousta taivaisiin ja me oltiin jo ihan varmoja, että nyt joku lentävä lautanen kaappasi meiät! =:o Ja sitte alako hirviä höykytys ja hetkutus, Astrid-parka ketkusi laijalta laijalle ja me matkassa... Miina eppäili, että me ollaan tultu Linnanmäelle johonki uuteen laitteeseen, vaan palijastuhan se tottuus meille lopussa: me päästiinki ajeleen ylös alas katastusaseman nosturilla. :D Ja siksi se setä höykkyytti ja ketkutti Astridia, kun se katto Astridin etupallonivelen, että se on vaihettu. Kehu, että on niin kiiltävän näkönen osa, että ei oo montaa päivää ollu paikollaan. Ja eihän se ollukkaan, kun Esko-setä sen vasta viime torstaina vaihto. Että kiitoksia vaan Eskolle mamman ja Astridin puolesta. :) Nyt on kiva taas huristella Astridilla, kun on paikat kunnossa ja katastus pois huolesta. :)

Nyt me ollaan täällä Liisa-tätin ja Esko-setän luona yökylässä. Me oltiin täällä päivähoijossa, kun mamma kävi töissä. Sitte mamma oli illalla niin pitkään töissä, että se totes, ettei kannata ennää lähtiä ajelemaan maalle ja jäätiin yöksi. Eli meillä on hoitopäivä vielä huomennaki. :) Ja mammalla sitte imurointi, kun se tullee meitä töitten jäläkeen hakemaan.. ;) Miten niin me karvotettaan joka paikka....?? ;))

Ai niin, äiskä toi meille Haaparannan tuliaisina ihan kokonaisen hirven! Soon semmonen vähän venähtäny malli, jota me voijaan Iinuksen kans yhessä riepottaa ja kyllä se hirviparka on saanukki kyytiä! Välillä se ihan vinkuu, kun me sitä rettuutettaan. Siitä saa äiskä kyllä ottaa teille kuvan, kuhan päästään takas maalle ja kameran kimppuun.

Vaan nyt mää päästän tuon sihteerikköäipän saunomaan ja sitte me aletaan nukkumaan. Antero-mussumossukalle oikein kaipaavia suuteloita! *muisKISS* Muille muuten vaan terkkusia reissun päältä!

t. Tyy-ne, reissunainen

2 kommenttia:

Hirveestä kaipuusta riutuva Antero kirjoitti...

Muiskiss sullekin Tyyne kulta. On teil ollu taas menoo ja meininkii, hih... Mäkin oon joutunu Fonteron kans autossa silleen korkeelle, ku viime kesänä kuljettiin sellasen hinausauton mukana, meet ku hyljättiin sen hinurin lavalle autoon ja kaksjalkaset pääsi sinne hyttiin, epistä :(.

Mutta on teil komia hirvi. Sun pittää tulla tänne mun kaa sitä hirveä vetämään. Tai kai me vaan pusuteltas ja unohdettas koko hirven olemassa olo ;).

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.