keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Pakkasia pitelee...

Voihan rähämä....! Ny se on sitte tullu talavi. Täällä on ollu pakkasta perjantaista asti siinä parinkymmenen asteen kieppeillä, pahimmillaan -25. =:o Ei siinä palijo ulukoilla, häthättää käyvään pikapissalla ja siinäki ehtii alakaa tassuja palelemmaan. Me ollaanki Iinuksen kans tultu siihen tulokseen, että viisainta köllötellä vain lämpimässä pirtissä sängyn päällä. Ja kun oikeen viluttaa, niin mää aattelen oikeen lämpösiä ajatuksia etärakas-Anterosta, niin johan alakaa sytän sykkiä ja poskia kuumottaa. ;)) Halipusuja Anterolle! Vaan äiskä meinaa repiä pelihoususa välillä, kun eihän me jakseta Iineksen kans koko aikaa maata mähöttää ja sitte vejetään sisällä huluvatonta rallia, kun ulukona ei tarkene juosta.




Meen pappaki on hurahtanu nettisurffailuun! =:o



Ei vaiskaa, lavastettu kuva. Pappa ei kuulema tarvii tietokonetta mihinkää, niin se sannoo. Hih, ei vaan tiiä mitä kaikkia sillä voi touhuta. :)
Mun pitäs alakaa Iinuksen kaa pakkaamaan kamoja, kun me päästään kuulema perjantaina iskälään määrittelemättömän mittaseksi ajaksi. :)) Äiskä on menossa lauantaina Miinan ja Sallin kaa näytelmiin ja papallaki on sillon omia menoja, niin me lähetään iskän luo "hoitoon". Saas nähä sitte kuinka pitkäksi tuo hoitokeikka vennyy... Käyköhän meiän niin ko tuon Jesse-kissan, kun se on tullu äiskälle hoitoon aika tasan 13 vuotta sitte eikä sitä oo sen koommin kotia takasi kyselty... No tuskinpa sentään. Äiskällä tullee varmana jo ens viikolla meitä niin ikävä, että se tarttaa Astridin ja tullee hakemaan meitä kotia. ;)
Eli pakkaamisiin ja pallaamisiin!
t. Tyy-ne, isin tyttö

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne Rakas pikku Mussukka. Täälläki pakastaa, mut ku Tyynee oikeen rakastaa, ni kyl sen pakkasenki kestää, hih...

Vai lähette te Bostonkakun kaa reissuun? Iskä varmaan lellii teit ihan kauheesti. Mut jos sattus niin, et teen äiskä huonomuistisuudessaan unohtas teiät ja teen iskältä loppus hyvyydet, ni äkkiä yhteyttä Tyyne rakas muhun, ni mä tuun sut noutaa tänne mun hellään huomaan. Äiskäkä ei vois kieltää, ku mähän olisin vähä niinku "pelastustehtävis", hih... Mut taitaa olla toiveajatteluu. Muistaa se teen äiskä kuiteski ja iskäl on kaapit täynnä hyvyyksiä, ni taas mä joudun vaan elää haavemaailmas *syvä huokaus*.

Mut Raskas Tyyne Tyllerö, nauti reissusta ja muistele Armas Anteroo lämmöllä siel kylmyyden keskellä, ni mäki sit tarkenen täällä *isot reissuhalit ja reissupusut*

Anonyymi kirjoitti...

Ihan piti alkaa kyselemään että kävikö se pappa missään vai oliko vaan tuossa kuvanoton ajan? :)

Pakkasta on ja palelee täälläkin, hrrr.....