perjantai 9. toukokuuta 2008

Perinteisiä perjantaijuttuja eli K18

Toi äiskä on kertonut, että porukoilla on työelämässä jotaki ihme perjantaijuttuja. Ja kun sille kertoilin, mitä haluun sen tänään kirjottavan, niin se meinas, että tästäkin tulee osin sellanen.

Meille ei tällä viikolla ole kuulunut kummosempia, siitäpä tämä blogihiljaisuuskin. Tänään päästiin sitten vähän ihmisten ilmoille. Käytiin nimittäin Miska-enon ja Mooseksen luona kylästelemässä ja leekattiin tuntikausia niiden pihalla, kun mammat ryystivät päiväkahvia auringonpaisteessa. Sattumoisin Armi-kamukin tulla tupsahti sinne Miskan luokse ja arvakkaa mitä?? Miska-eno rakastui aivan silmittömästi Armiin! Melkiistä yhtä paljon kuin mää oon rakastunu tuohon Anteroon.. *puseja Anterolle*

Tossa se portaalla Miska tekee tuttavuutta Armiin, tai vissiin lähinnä niin kuin Armin takalistoon. =:o



Sitten Miska supsutteli palavia rakkauventunnustuksiaan Armin korvaan...


Ja kuinka ollakaan.....!! (Äiskä: Tämän olis voinut kyllä ihan sensuroida...)



Se lavstoori jatku koko iltapäivän. Tää alko olla jo melkein sitä taivaannäyttökamaa, josta me ollaan Anteron kanssa juteltu Fonzien ja Anteron blogissa.

Tää ei sitten oo mikään epämuodostunut mopsinmöllykkä, kun tää on Salli-täti, joka alkoi just ravistella, kun mamma oli ottamassa siitä mukamas tyylikästä seisontakuvaa. :D



Mooseksella oli kyllä vähän sellainen "en kuulu joukkoon" -olo siellä viiden mopsin joukossa, vaikka mää kuinka pyysin Moosestakin välillä leikkiin.



Toi Miina-mammakin oli mukana ja seuraili sivusta ison vatsansa kanssa meidän nuoriso-osaston hulinointia. Miinaa ei oikein tuo poseeraaminen jaksanut niin ku kiinnostaa, kuten kuvista näkyy. ;)









Semmosta kivaa meille tällä kertaa. Viettäkää ihmiset ja varsinkin mopsit rentouttava ja mukava viikonloppu!

t. Tyy-ne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tyyne Kulta. On teil taas ollu meininkii ja oikeen niinku aikuisten meininkii. Miina-mamma ois voinu vähän Miskaa varotella, et mitä siit seuraa, ku oikeen hauskaa pitää *katsoo Miinan masua* ;).

Mut Kulta pieni, pidetään meki sit hauskaa, kun tavataan *punastuu*.

Mä muuten kävin tänään näytelmissä enkä vilkuillu ketään vieraita Mopsityttöi, kun sä olit vaan mun mielessäin (Fontero: et vilkuillu vain?). Höpö, höpö, Pressa vaan höpäjää, ku ei asiasta mittään tiiä. Olin muuten ERINOMAINEN, et kyl sä must viel kunnon miehen saat, HIH...

Mut Rakas Pikku Mussukka, mun on aika lähtee komistusunille, ku oli toi työnteko sen verta rankkaa.

Pusuhalipusu terkuin Oma Armaasi, Antero the Erinomainen, MUISKU...