sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Hei hei, Jesse-kissa

Meiän rakas kissakaveri Jesse lähti eilen kissojen ja koirien taivaaseen edesmenneitten kavereittensa luokse. :( Siellä Jesseä oottelivat Roope-koira, Cisse-veli, kultsut Toni ja Luke, Milla-mopsi ja pikkuinen Urho. Äiskä haluaa kiittää kaikkia, jotka osallistuivat Jessen viimeisen matkan järjestelyihin. Nuku rauhassa, Jesse. Meillä on sinua ikävä.
Muutoin meiän elämä kulukee entistä rattaa; painia, leikkiä, syöntiä, nukkumista... Minulla ja Iineksellä lähinnä sitä painia ja leikkiä, Miina-mummolla nukkumista, niin ku kuvasta näkkyy. Miina vaikuttaa tuossa kyllä pikkusen kypsältä, kun me vissiin vähän häiritään Miinan päikkäreitä...Meille on tullu kesä! :) Sen tietää siitä, että pääskyset laulaa ja on lämmintä. Me ollaan ulukoiltu aivan hirvittävän palijo, käytännössä ollaan melekeen ulukoruokinnassa. ;) Meillä on päivällä aina ovet sepposen selällään ulos asti auki ja me saahaan riekkua pihalla niin palijo ku halutaan. Ja mehän riekutaan! Ainaski mää ja Iinus. ;) Ja koska me ollaan ulukoiltu niin palijo ja aurinko on paistanu niin komiasti, niin me mossut ollaan saatu aivan tavattoman hienot rusketukset masunahkoihimme! :) Äiskä se aina ihhailee meiän ruskettuneita masuja. Soon ollu vähän katteellinen mun Kinkku-äiskälle, kun Kinkku on aina kesällä vatsastaan niin ruskee, kun viettää aikaansa siellä maaseuvun rauhassa Vieremällä, ja me ollaan tähän asti oltu masuiltamme possunvaaleanpunasia läpi vuojen. Mutta nytpä seki tilanne korjaantu, kiitos tämän maalaiselämän! :)Äiskä yritti tännään ottaa meistä kuviaki, että saatas jotaki kuvasaastettaki tänne plokkiin, mutta minä ja Salli-täti ei jouvettu olleskaa posseeraamaan, kun maassa oli niiiiin ihunat kesätuoksut, että niitä piti vaan nuuskutella!


Tämä kesä saa välillä vipinää Miina-mummunki tassuloihin.. ;))


Vaan kyllä mun tarvii sanova, että on tuo Miina-mummu melekosen näpsäkän näkönen mopsirouva. Kohtuuvella uskoo, että soon mulle sukua. ;)


Vaan Inkku.... Äiskä kun koittaa siitä ottaa kuvvaa, niin se änkee lähiettäisyyvelle syynäämään, että mitä nää mamma sen kameran kans heilut...

Me jatketaan tätä kesästä naatiskelua ja mää koitan välillä saaha nakitettua tuon äiskän sihteerin hommiin kuulumisia kirjottammaan, vaikka se onki mukamas niin kauhian kiireinen, edelleen... No nyt sillä on vähän enemmän vappaata ku ennen, kun se tekkee pikkusen vähemmän tunteja töissä ku aikasemmin. Että eiköhän se jossaki välissä ehätä sihteeriköimään..Mun omalle etärakkalleni, elämäni sulostuttajalle, omalle kesämies-Anterolle aivan tsiljoonasti paljon kesäsuukkoja ja halauksia! Voi että kun sää olisit täällä mun kaa nauttimassa tästä lämpimästä ja auringosta ja siinähän me samalla vähän naatiskeltas toisistammeki, hih... ;)) *puspus*t. Kesätyttö Tyy-ne

2 kommenttia:

Antero se Tyynen Oma kirjoitti...

Voi Tyyne, mä haluisin niin nähdä sun rusketusraitas, voih... Miljoona pusua ja isot halit päälle.

Äiskä käski viel pulista osanotot Jesse-kissan poismenon johdosta :( Sellasta tää elämä on...

marsu kirjoitti...

Kuules ny kesäneito-Tyyne, olis jo aika päivittää vähän teidän kuulumisia tännekin. Ota sitä sihteerikköä lapasesta kiinni ja taluta se koneen ääreen, jookosta.

Jessellä oli hurjan pitkä elämä ja nyt ei kolota enää lonkasta eikä käpälästä.